axedice Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 256yken bile youtubeda direk vidyoları izleyebiliyordum şimdi en fazla 8kbla dl ediyor durdurup yüklemesini bekliyorum. Genelde youtubela sınırlı bi sorun, nette başka bi yerden çekerken normal 110 civarı yakalıyorum. Kablodan mı kaynaklanıyor yoksa utubedan mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Bende hiçbir sorun yok arkadaşım. Bence senin bağlı olduğun merkezden kaynaklanıyordur. İstersen bi ayar çektir sorun bildiriminde bulun. Gelip ölçüm yapıyorlar hattı kontrol ediyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Hmm ama sadece youtubeda oluyor. Başkasının kablosu sağlamsa benimki niye youtubea eksik bağlansın? Anlamadım valla. Yoksa dl larımda genel olarak sorun yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ColdShadow Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 valla youtube da şu an denediğim bi sürü bilgisayarda aynı problem oldu. istanbulda oturuyorum en son bilecikte 3 farklı bilgisayarda youtube açtım hepsinde de aynı problem mevcut. ama geç saatlerde bu sorun ortadan kalkıyor ki bence problem telekomdan kaynaklanıyor. çok nadir takılmadan izlediğim oluyor. (geç saatler hariç) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Son 1 kaç gün içinde 2kat hıza çıkanlarda eski hıza dönme durumu gerçekleşti mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 hayir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 @fir3blad3: you olmadı öyle bi' şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Kablonet ile ilgili bir sorum var. Yurtdışında olduğum için 2003'ten beri kablonet bağlantım kapalı. 3 haftalığına Türkiye'ye geliyorum. 1 aylığına kablonet bağlantımı açtırmak istesem hemen açılır mı? İstanbul Ziverbey'de oturuyorum. Eski modemimi kullanabilir miyim (2000 yılında almıştım sanırım)? En düşük hızlı bağlantı bile yeter aslında. Kafelerle sürünmiyeyim yada dial up ile kasmiyayım diye.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Benim modem 1999'dan kalma taş gibi valla. Hemen açıyolar bağlantıyı üyelik felan hala duruyosa bildiğim kadarıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Bilmem duruyo mudur? Bi de belge vs kayıp (yada varsa da haberim yok). Adresi, isim soyadı vs versem açarlar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Dediğim gibi kayıt duruyosa açarlar herhalde kesin bir şey bilmiyorum ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar