Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

E kablocular ne yapıcak?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
eheh o da doğru tabi :P

yaw bildiim kadarıyla adamlar wimax teknolojisiyle adsl2 internet sağlıyo. Böylece telekomun alt yapısını kullanmıyolar. Ama bu yüzden de yayılamıyolar hemen... telekom altyapısı adsl2 desteklese ve bu adamlar kullansa zaten böle bi olay olmazdı, telekomun kendisi de adsl2 satardı...
Mesaj tarihi:
said:
adsl2+ var ki zaten?
turbonet, smile adsl vs. bunlar adsl2+
ttnet altyapısı ile hepsi çatır çatır.
1mbit 39 ytl

İzmirde oturuyorum. İzmir / Hatay'a Turbonet gelince geçeceğim zaten. Ama önümüzdeki 3 yıl'dan önce gelmecez sanırsam.

İstanbulun belirli bir bölgesinde hizmet veriyor Turbonet. Ayrıca kazıkçının allahı. Ama haklılar, daha çok kazanıp ağlarını genişletmeleri lazım. Ne kadar kazık o kadar ağ.

[ Mesaj 14 Ağustos 2007, Salı - 23:42 tarihinde, Brigand tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
benim kablo iyice sapıtmaya başladı. kopup koup duruyor. 6 yıldır (belki daha fazla) kablo internet kullanan bir insan olaraktan kablonun toplam çıkardığı sorun son 1 haftadır çıkardığının yarısı kadardır desem yalan olmaz.
Mesaj tarihi:
Şu an benim hız 1mbps olarak görünüyor ama bariz 4 mbps oldu download hızım ftpden 312 kb şu an. (kablo internet)

[ Mesaj 15 Ağustos 2007, Çarşamba - 14:33 tarihinde, ColdShadow tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
128 kablo kullanıyodum, kaç oldu bilmiyorum ama benim download hızım filan coştu bayağı.

Rapidde 15, limewire da 20 nin üzerini göremezdim hiç ama dün akşam rapidde 90 ı, limewire da 200 ü gördüm hız olarak.

1 gün öncesinde bütün gün kesikti, dün de akşama doğru geldi işte, ama kendilerini affettirdiler açıkçası.
o kadar küfür etmiştim halbuki:/
Mesaj tarihi:
eskiden kablo üyesi pek olmadığından havuz sistemindeki bandwith fazlaydı ve bolcana kullanıcılar yararlanıyordu bu yüzden 128 bağlantı ile 20 kb normaldi hatta daha fazla bile oluyordu ne zaman abone sayısı çok arttı standart değerlere tekrar geri çektiler
  • Yeni Oluştur...