Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

E kablocular ne yapıcak?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Yalnız Rıza cım şunu bilki smile da aynı b.kun laciverti,tt netin altyapısını kullanıyor,ha belki müşteri hizmetleri ttnet ten daha iyidir onu bilemem,bide -10 ytl fiyat avantajı var fena değil yani.
Mesaj tarihi:
Aslında bence kablo hiç dokunmasın böyle kalsın.Kaç yıl önceydi bilmiyorm hiç yatırım yapmadıklarından heralde üye sayısı mevcut internete yetersiz gelmişti.Downloadlar gene hızında gerçekleşiyodu ama anormal kopmalar , yurt içi sunucularda bile 200-300 pingler görüyorduk.Böyle olacaksa gider adsl alırım zaten.
Mesaj tarihi:
512 bağlantı mı birader? Ben bağlantıya bağlantı demem mmo oynarken arka planda download yapamıyorsam. Ha gerçi ne oldu şimdi muhteşem kampanya sağ olsun 150 pingle lag spike'ın kralını yiyoruz eheh.
Mesaj tarihi:
said:
brigand adsl 512 kalmadı bilader. en düşük 1024 artık onun ölüsü yine 512 kablodan yüksek sonuç verir.

Yapma ya? hepsi 1024 mi oldu? Hadi be?

29 kağıt ödüyorum ben üstte arkadaş söylemiş zaten.

Ayrıca oranlama diye birşey var. Ben 512k ile 525k sonuç alıyorum, sen onu oranlayacaksın. 1024 ile kaça denk gelir hesapla. Kendinizi kormak için ya da laf sokmaya çalışmak için ya da "bak bizim internetimiz daha geniş bantlı" diyip egonuzu tatmin etmek için saçma sapan yanıtlar vermeyin bana.
Mesaj tarihi:
adsl2+'da var.

Türk telekom önce bi yurtdışı çıkışlarını arttıracak. Arttırmak için çalışıyor. Sonra yurtiçi ağını yeniden yapılandıracak. O zaman adsl2+ gelecek, o zaman adsl'e geçecem.
Mesaj tarihi:
adsl 2+ yi bırakın adsl 2 bile mevcut hatlarla türkiyede desteklenmiyor. hatta adsl bile tam desteklenmiyor diyebiliriz. daha 8 mbit bağlantı göremiyoruz, nerde 24 mbit.

zaten telekom da yeni altyapı yatarımında bulunacaklarını, fakat mevcut hatları kaldırıp yenisini koymanın mümkün olmayacağını, bu yüzden de eski hatlara paralel yeni hatlar çekileceğini söylediydi ilk el değiştirdiğinde..

ek, sunucunun ve/veya istemcinin adsl2+ yapısına hazırlıklı olması değil bizdeki sorun. zaten bu sorun değil. asıl derdimiz hatlarımızın (bırakın adsl2yi) daha adsl standartlarında bile olmaması..

yani size hizmet sağlayan adam adsl 15 e bile hazırlıklı olsa 8mbit internet veremez bu dandik hatlarla. 8mbit vermeye çalışsa bile size gelmez.

[ Mesaj 13 Ağustos 2007, Pazartesi - 14:15 tarihinde, Mum_Chamber tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
ben de görmüştüm o siteyi, ama telekom yetkilileri çıkıp "adsl2+ ye hatlar nedeniyle geçemiyoruz" derken adamın tekinin sitesini koyup şartlarını belirtmediği adsl paketi beni adsl2+nin olduğuna ikna edemez.

"adsl2+ veriyoruz ama sadece karşı komşuya" demesinler sonra.
Mesaj tarihi:
sitelerine bakmamış olsam adamlara mail atmış olabilir miyim?

adamlar açıkça ilk adsl2+ ağını kurduk diyorlar. aslı varsa, daha doğrusu kurdukları ağ LAN'dan kapsamlıysa biz de faydalanalım.

yoksa da canları sağolsun.
  • Yeni Oluştur...