Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

E kablocular ne yapıcak?

Chemical

Öne çıkan mesajlar

Biraz sabır, eminim kabloda fiyatları düşürecektir arkadaşlar.Zaten kablo istanbul ve izmirde bazı bölgelerde abonelerin hızlarını artırmış test için.

İki sıkın dişinizi kablocu arkadaşlar ,sevgiler .

[ Mesaj 05 Ağustos 2007, Pazar - 09:57 tarihinde, jagd tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Türksata baskı yapalım.

444 0 126'yı arayıp sorsun bakam biri artış olcak mı. Yarın arayıp sorcam ben derdimi güzelce anlatacam, kabloneti seviyorum daha stabil kullanmak istiyorum ama adsl bu fiyatlar ile rakip iken kablonet indirim yapmazsa kablonete geçmek zorunda kalacam diyecem. Muhtemelen bilgim yok diyecek oradaki eleman, o zaman bilgisi olan birilerine bağlayın filan diyecem. Hepimiz sorarsak müşteri hizmetlerine adamlar mecburen üst yönetimden bilgi alıp bize vermek zorunda kalırlar diye düşünüyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Demin aradım arkadaşları. Güncel tarifeler konusunda bir bayan , hızlar 2ye katlandı dedi. İyi de benimki hala 256 dedim, o zaman sizi bağlıyorum hizmete 512 yapalım dedi. OK dedim. Bağladı, adam şu anda sizin bölgenizde (İzmir-Karşıyaka) hız arttırma olayı gerçeklememiştir , beklemeniz gerekecek tam zaman veremem dedi. Bazı bölgelerde de test aşamasında dedi. Ama böyle bir kampanya olacak değil mi dedim, evet dediler. Bana gene de az geldi ikiye katlama. Ttnet'e ibnelik olsun diye 1024 yapacaklardı 30ytlye ben görecektim rekabeti o zaman
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...