Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 adsl indirimi olursa napalım biz? 2 kat para verip aynı hizmeti mi alacaz? indirim yaparlar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 yaparlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 1mbit kablonet de güzel olurdu be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 [spo] [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 1mbit limitsiz kullaniyorumda su anda apple in sitesinden itunes indirirken farkettim 240 ile cekiyorum heh su test olayi galiba yakindir kabloyada bi artis falan gelecek heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 sanmıyorum adsl kadar zıplama yaşanacağını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 kablodan cacık olmaz bu saatten sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 ahah ben diyemedim apache deyivermiş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 bende adsl kadar olacagini zannetmiyorum indirimden onceki fiyatlardada kablo daha pahaliydi, zaten buyuk ihtimalle 4mbit icin adsle gecicem ama stabil degil zirt pirt kopacak diye korkuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jagd Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Biraz sabır, eminim kabloda fiyatları düşürecektir arkadaşlar.Zaten kablo istanbul ve izmirde bazı bölgelerde abonelerin hızlarını artırmış test için. İki sıkın dişinizi kablocu arkadaşlar ,sevgiler . [ Mesaj 05 Ağustos 2007, Pazar - 09:57 tarihinde, jagd tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Türksata baskı yapalım. 444 0 126'yı arayıp sorsun bakam biri artış olcak mı. Yarın arayıp sorcam ben derdimi güzelce anlatacam, kabloneti seviyorum daha stabil kullanmak istiyorum ama adsl bu fiyatlar ile rakip iken kablonet indirim yapmazsa kablonete geçmek zorunda kalacam diyecem. Muhtemelen bilgim yok diyecek oradaki eleman, o zaman bilgisi olan birilerine bağlayın filan diyecem. Hepimiz sorarsak müşteri hizmetlerine adamlar mecburen üst yönetimden bilgi alıp bize vermek zorunda kalırlar diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Demin aradım arkadaşları. Güncel tarifeler konusunda bir bayan , hızlar 2ye katlandı dedi. İyi de benimki hala 256 dedim, o zaman sizi bağlıyorum hizmete 512 yapalım dedi. OK dedim. Bağladı, adam şu anda sizin bölgenizde (İzmir-Karşıyaka) hız arttırma olayı gerçeklememiştir , beklemeniz gerekecek tam zaman veremem dedi. Bazı bölgelerde de test aşamasında dedi. Ama böyle bir kampanya olacak değil mi dedim, evet dediler. Bana gene de az geldi ikiye katlama. Ttnet'e ibnelik olsun diye 1024 yapacaklardı 30ytlye ben görecektim rekabeti o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 benim şahsen download hızı konusunda pek bi isteğim yok, gerektiği zaman okuldaki bağlantımı sömürüyorum. fakat stabilite istiyorum, loss olmasın istiyorum, o zaman ölümüne kablocuyum, hız artırımı yapmasalar bile.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 hız ları 2 ye katlayıp fiyatları adsl ile aynı tutabilirler. 512'yide kaldırmazlar böylelikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 512 kablo var suan youtube bile açamıyorıum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 aynen. 256cıyım ve bittim. sayfalar açılmıyor. aşırı yavaşlığın sebebi sanırım test işlemi vb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 256 'yım bende şu an bi problem yok. Test falan yapıyorlardır oturduğunuz bölgede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 256k kablo 29 ytl 512k yaparlarsa yine 29 ytlye olcak sınırsız olcak güzel be, o zaman 1024 de 49ytlye denk gelir işte kabloda da. Adslde millet abancak çökecek ama kabloda öyle bir sorun yok :) Euheuueh kafam girsin adsle :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 güzel güzel bence de güzel. brigand haklı. herkes adsle abanacak. adsciler 49 yeteleye 512 kullanırken biz 29 yeteleye 512 kullanıcaz hehehe (H) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 49 veririm 1mbit alırım ya ne olcak :) Üstelik paylaşım programlarını çok daha verimli kullanacaz uplaod download kablonette çok daha verimli. 1mbit adslde almanyadan bile 60kb ile çekerken biz 1mbit kablonette 1mbit abanırız. Canımsın kablonet yaa... : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 nerdesin lan turksat !!! bence adsl ile eşit veya daha düşük olacak fiyatlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 1 mb'ye kadar düşük tü adsl ye göre fiyatları. 1 ve 2mb fiyatları yüksekti. Bakalım şimdi nasıl bi fiyatlandırma yapacaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 2008 de WiMax gelecek adsl de kabloda yalan olcak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 o ne ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Aha böle bişi http://wimax.superonline.com [ Mesaj 06 Ağustos 2007, Pazartesi - 09:18 tarihinde, Dark_Soul tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar