Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hız coşması yaşandı lan ehe

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
@none_ öyle değil, adam sadece hızı artırmak için iki tuşa basıyor, fatura ile ilgili değişiklikler ordan yapılmıyor. Hem aynı fiyat çerçevesinde geçiş diye faturayla ilgilenmiyorlar.

Bunca zaman telekom lamerlik etti sıra bende lan, çok kışkırdım. :d
Mesaj tarihi:
said:
adam sadece hızı artırmak için iki tuşa basıyor, fatura ile ilgili değişiklikler ordan yapılmıyor

@messor daha önce telekom bilgi işleminde çalışmış gibi konuşuyorsun :). Bu bizim 256'lar halen 1mbit olmadı bu konuda ne diyorsun peki ?
Mesaj tarihi:
Yok çalışmadım arkadaşın annesi çalışıyordu, bi menüleri var adam istediği hıza çekiyo şak diye : )

Sorunun cevabına dönecek olursak, telekom mantığı ile ayın 6sı henüz bitmedi, konuşma hakkına sahip değilsin : )
Mesaj tarihi:
şu anda aldığım bi habere göre; 1 sokak ötedeki arkadaşımda hız artışı olmuş. 1 sokak ötedeki arkadaşımla aynı santralde olma olasılığım %99 olduğuna göre, bu işte bir şey var.
Mesaj tarihi:
Oha yani, bravo telekom.

Acaba soyadlarının alfabetik sırasına göremi ypaıorlar?

[ Mesaj 06 Ağustos 2007, Pazartesi - 14:52 tarihinde, Bleda tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
bence böle..

lam herhal gayrettepe telekom binasında loto çeker gibi yapıyorlar..

şimdi ki şanslı kullanıcı.. [enter'a basar] Hayrullah Kamallah! hayrullah kamallah, Elmadağ'da ikamet ediyor evli ve 3 çocuk babası..

Sıradaki şanslı kullanıcı Nükhet Büyükdere! 45yaşında MILF bi ev hanımı.. Beykoz'dan abonemiz.. 1024sınırsız hayırlı olsun Nükhet Hanım!

veeee Hüriye Güpgüpoğlu 25yaşında üniversite son sınıf öğrencisi! maltepe'de oturuyor..

2mb'lik bağlantımız ise Mahmut Çörekligöbek'e gidiyor!! eski 512lik bağlantısı yerine tam 2mb'ye terfi ediyor.. iyi downloadlar Mahmut bey!

böle olmalı.. evet kesinlikle böle olmalı
Mesaj tarihi:
@messor: Ne biliyim mantık dedigimiz şey senden sonra üye olan birinin daha yüksek bi müşteri nosu olması gerektigini öne sürer ondan olabilir

@othranx: üstü ve altı normal telefon faturalarının aksien turuncu degil yeşil olan adsl faturanda müşiteri hizme no yazar ben oradan bakıorum

[ Mesaj 06 Ağustos 2007, Pazartesi - 14:58 tarihinde, Bleda tarafından güncellenmiştir ]
  • Yeni Oluştur...