Cons Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 regleri bile yazıyo sitede vay be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Samanosuke Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Bende ınanmazdım ama cok guvendıgım ,10 yıl boyunca yalanını gormedıgım bır dostumun basından gecen bır olay ınanmama sebep oldu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 oooOoooOOOOooooOOOooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 herkese görünüyolar da bi bana görünmüyolar sıkıldım lan insanlardan görsek keşke de değişiklik olsa otursak sohbet etsek o bana anlatsa kendi alemini ben ona anlatsam dünya nimetlerini. ama dolaylı olarak bir cin için insan "cin" oluyo. gelmezki o zaman. korkarlar benden. halbüsü iyi insanım ben cinler sever beni romio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 ee sen cin ali değil misin ki? cin olup adam çarpma şimdi burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 sabaha kadar kucaklarsa sakat... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 şimdi benim cinliğim kendime. herkes kendi içinde biraz cindir. eti cin. tam sizin için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 sen de az cin değilmişsin dostum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Banyo yaparken Küvete işemeyin derler cinler gelir derler . Ben hep işerim bir kere görmedim [ Mesaj 05 Ağustos 2007, Pazar - 20:24 tarihinde, Masticore tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 acaba öbür tarafta da cinler insan çağırmaya çalışıyomudur? said: olum bi gece toplanalım insan çağıralım matrak olur nası ama? -yok yaw çarpar filan şimdi hem bunların satanist olanları filanda oluyomuş biliyomusun? ne cinsin ya ahahah tırstın hemen -sie ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 ahah summon human, o değil de satanistler kedi summonlayabiliolarmıs artık [ Mesaj 05 Ağustos 2007, Pazar - 20:34 tarihinde, Othranx tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Sen cin ol, alemler arası geçiş yapabil, yüzyıllar boyunca insanları korkut, bilimum çakallık yap, ama akıllının biri senden üç harfli diye bahsedince olayı anlayama. CİN BEKLEME ODASI -Abi birisi "Cin" dedi galiba. -Oha gidiyorum... Yok... Dur... Lan, adam "üç harfli" demiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar