Samanosuke Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Bende ınanmazdım ama cok guvendıgım ,10 yıl boyunca yalanını gormedıgım bır dostumun basından gecen bır olay ınanmama sebep oldu...
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 herkese görünüyolar da bi bana görünmüyolar sıkıldım lan insanlardan görsek keşke de değişiklik olsa otursak sohbet etsek o bana anlatsa kendi alemini ben ona anlatsam dünya nimetlerini. ama dolaylı olarak bir cin için insan "cin" oluyo. gelmezki o zaman. korkarlar benden. halbüsü iyi insanım ben cinler sever beni romio
Othranx Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 ee sen cin ali değil misin ki? cin olup adam çarpma şimdi burda
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 şimdi benim cinliğim kendime. herkes kendi içinde biraz cindir. eti cin. tam sizin için
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Banyo yaparken Küvete işemeyin derler cinler gelir derler . Ben hep işerim bir kere görmedim [ Mesaj 05 Ağustos 2007, Pazar - 20:24 tarihinde, Masticore tarafından güncellenmiştir ]
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 acaba öbür tarafta da cinler insan çağırmaya çalışıyomudur? said: olum bi gece toplanalım insan çağıralım matrak olur nası ama? -yok yaw çarpar filan şimdi hem bunların satanist olanları filanda oluyomuş biliyomusun? ne cinsin ya ahahah tırstın hemen -sie ya
Othranx Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 ahah summon human, o değil de satanistler kedi summonlayabiliolarmıs artık [ Mesaj 05 Ağustos 2007, Pazar - 20:34 tarihinde, Othranx tarafından güncellenmiştir ]
Antimodes52 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Sen cin ol, alemler arası geçiş yapabil, yüzyıllar boyunca insanları korkut, bilimum çakallık yap, ama akıllının biri senden üç harfli diye bahsedince olayı anlayama. CİN BEKLEME ODASI -Abi birisi "Cin" dedi galiba. -Oha gidiyorum... Yok... Dur... Lan, adam "üç harfli" demiş.
Öne çıkan mesajlar