ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Efenim selam, Aile politikası olarak hayvanlara sevgiyle yaklaşıyoruz biz, koruyoruz besliyoruz falan. Terrier, Van kedisi, tekirler gelip geçmişken şimdi yeni bir eleman eklendi kadroya: başka bir tekir. Fotoğraf isteyeceksiniz, çok da haklısınız ama fotoğraf makinam bir türlü benim elime geçemediği için koyamıyorum fotoğraf. Sorun da şu ki, aile ile ortak paydada buluşamadığımız için kedi ismi gibi büyük bir sorun çıkıyor. Van kedisine "kartopu" diyen aileme karşılık olarak (muhteşem bir emokidlik örneğidir bu) tekire "nox" adını koymuştum zamanında; o derece yani. Sonuç olarak, ortak payda söz konusu olunca isim sıkıntısı da oluştu, isim tavsiyeleri arıyoruz=) Gerçi önemli olan bizim istediğimiz şey, o yüzden tavsiyelerden alakasız bir şey koyma ihtimalimiz yüksek ama olsun, beyin fırtınası... Ha kedi nasıl: Tamamen kül rengi tüyler falan Koyu renk gözler Yavru zaten, haliyle de baya bi oraya buraya saldırıyor, en son sabah 5te saçımla oynuyordu falan. edit: dişi tabi hayvan, onu da belirteyim sonuç olarak, isim tavsiyesi. eyv [ Mesaj 05 Ağustos 2007, Pazar - 22:21 tarihinde, ZaugnaKhaldun tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 muammer falan düşünür müsün? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 çok klasik olacak ama "Duman" kül rengi kediye muhteşem giden isimdir :) Marsık olabilir :) Dişi miydi? Pudi var aklımda. ehaue öyle şeyler işte. türetirim ben daha. sen evet hayır de. geyik/karizma olsun falan de :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Aristotle! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Tüyleri -ve muhtemelen gözleri de- epeyce bir değişecek, sen bile tanıyamayacaksın eski fotoğraflarına kıyasla. O yüzden ona göre isim koyma bence :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 sprite olsun mu sprite? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Nox güzel isimdir lan. Luna koy bence arkadaşın ismini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 muammeri geçin abi=) o kadar geyik fazla yani, pudi fena değilmiş mesela, o ayarda gidilebilir=) çok basit de olabilir, zeka da isteyebilir; farkmaz pek=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 geyik değil ki? bence çok yakışıyor kedilere. keşke muammer koysaydım benim kedinin adını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 köpeğime lena koydum ben güzel oldu LENAA GEL KIZM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 bizimkinin isminden koy :D Quark olsun adı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 LAN olsun adı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 GONDAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 MİRANA yakışır da sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 lan olabilir, is olsun kül olsun güzel isimler bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 RİKİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 olmaz "riki tut s.ki" diye dalga gecerler hayvanla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 oldu olacak strygwyr olsun kan banyosu yapar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 guenhwyar nası yazılıyodu lan bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 yazmasını bırak nası okunuyodu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 matrix Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Ponçik koy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 müşteba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 harbringer gel olm gel lan aa !!11 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 ÇOMAR!. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar