Bone Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 oynuycaz diyoruz da haber veren yok.. zaten ben de AO oynuyorum bu aralar..[hline]Olmaya devlet cihanda bir nefes sıhhat gibi
smerten Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 walla benı oynatmıyosunuz ben sımıd gıtcem bı yabancı servera takılcam kesılıcem bol bol ama olsun..[hline]a.k.a. Duxus --------- Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... --------- Allah kahretsin! Kış geliyor ve benim damarlarımda bahar dolaşıyor! --------- Shadaim, Shadaim, Shadaim!!!...
sLog Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 arcane le oynamak farz oldu:P herkesi yenmeye başlamış:P[hline]When I die, bury me upside down so the whole world can kiss my ass!!
arcane Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 yalan..[hline]VaaAADaaAAaaa !!!..........
Soth Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 imzam nasıl olmuş:P[hline]I sense you jedi, you are weak
Soth Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 bu arada ben de saber staff ve duelle bitirdim duel tercihimdir. daha başarılı geldi bana. isteyeni keserim:)[hline]I sense you jedi, you are weak
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Bu jedi outcast, jedi academy tarzı oyunların bu sene içinde bida çıkması bekleniyomu?(tamam academy yeni çıktı daha ama belli olmaz gaz vermişken çıkarırlar gene belki?)[hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
arcane Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 knights of the old republic gelicek ama keseceğini sanmam :D forza academy (ki süper bi oyun)[hline]VaaAADaaAAaaa !!!..........
smerten Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 benje academy cok ıyı bı oyun olmamıs (cok oynamadın sıngle ama ıolsun) en azından bence coooooooooook daha ıyı olabılırdı. ondan sonaaa KotoR(knights...(bole kısa yazmaya bayılıyom)) super olcak bence kım yapıyo? yapan takım ısını bılıyo abı... ayrıca forza star wars galaxıes ühühühühühühühü :( :( :( :([hline]a.k.a. Duxus --------- Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Nasıl alıntı yapalım? Nasıl imza atalım? --------- Allah kahretsin! Kış geliyor ve benim damarlarımda bahar dolaşıyor! --------- Shadaim, Shadaim, Shadaim!!!...
Invulon Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 sanirim birileri jedicilik oynamak istiyor :p ohem daalin *saberini cikarir ve strong style a alir* ha bide dual saber ve staff delikanli jediyi bozar ;p
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Be careful arcane Estel is not as forgiving as i am.[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım Her şey forum için! Her şey forum için!
smerten Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 said: aquila, 13 October 2003 22:42 tarihinde demiş ki: kotor çoktan x box a çıktıda biz bekliyoruz.baldurs gate i yapanlar yapıyodu galiba.bi de academy gibi aksiyon beklemeyin çünkü 1:RPG 2:mp yok[hline]shit happens aksıyon beklemıyom kı zaten.. bg yı kım oynar aksıyon ıcın?? kımse bunuda beklemıyom oyuzden.. bu arada neeee ya cakacam bu konsollara ha! ıyıce sınır etmeye basladılar benı!!!!![hline]a.k.a. Duxus --------- Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Nasıl alıntı yapalım? Nasıl imza atalım? --------- Allah kahretsin! Kış geliyor ve benim damarlarımda bahar dolaşıyor! --------- Shadaim, Shadaim, Shadaim!!!...
Öne çıkan mesajlar