beyhano Mesaj tarihi: Mart 4, 2003 Mesaj tarihi: Mart 4, 2003 karakterin titlesine gore if ile bir mesaj cikmasini istiyorum nasil yapabilirm ornegin if (==human) src.sysmessage Hosgeldiniz end if bole birsey denedim ama calismiyor
Cpt_DEATH Mesaj tarihi: Mart 4, 2003 Mesaj tarihi: Mart 4, 2003 human bir char title ı deildir title deildir.title lar eğer sen başka bi şekilde olması için ayarlamadıysan o char ın en yüksek skill ine göre belirlenir grandmaster alchemist gibi.Ne yapmak istediğini anlatırsan daha iyi yardımcı olabiliriz..
beyhano Mesaj tarihi: Mart 4, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 4, 2003 bir irk script i hazirliyorum SRC.TITLE=Human bu sekilde titleyi degisiyorum ve eger titlesi humansa sunu yap degilse sunu yap diyebilmek istiyorum .. tesekkurler
beyhano Mesaj tarihi: Mart 4, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 4, 2003 yani vb de bunu yazmis olsaydim.. if src.title = "human" then src.sysmessage Hosgeldin end if derdim ama sphere script te nasil diyebilirim sordugum odur . tesekkurler
Cpt_DEATH Mesaj tarihi: Mart 4, 2003 Mesaj tarihi: Mart 4, 2003 said: beyhano, 04 Mart 2003 17:05 tarihinde demiş ki: yani vb de bunu yazmis olsaydim.. if src.title = "human" then src.sysmessage Hosgeldin end if derdim ama sphere script te nasil diyebilirim sordugum odur . tesekkurler "then" ı ve " ları kaldırırsan aynen çalışması lazım. [Bu mesaj Cpt_DEATH tarafından 04 Mart 2003 17:31 tarihinde değiştirilmiştir]
beyhano Mesaj tarihi: Mart 4, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 4, 2003 if (==Human) src.sysmessage Hosgeldin end if yaptigim fakat calismiyor bole bir hata veriyor server consolda Undefined symbol 'Human'
Shock_The_Bizkit Mesaj tarihi: Mart 4, 2003 Mesaj tarihi: Mart 4, 2003 Sanırım arkadaşın sorunu anladım, çünkü zamanında bende böyle bir problem yaşamıştım. Title'ına göre check etme olayı yok, sadece ırk seçimlerinde her ırka ayrı bir tag verebilirsin. Mesela dwarf ırkına src.tag.dwarf=1 yapıp daha o tagi check ettirirsin.[hline]Shock The Bizkit The Bizkits [Bu mesaj Shock_The_Bizkit tarafından 04 Mart 2003 17:47 tarihinde değiştirilmiştir]
beyhano Mesaj tarihi: Mart 4, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 4, 2003 Cok tesekkur ederim istedigim sey oldu.. if =1 src.sysmessage Hosgeldin end if bu sekilde calisti
metboy Mesaj tarihi: Mart 4, 2003 Mesaj tarihi: Mart 4, 2003 çok emin değilim ama human a tag verirsin sonra if =1 şeklinde check edersin[hline]It doesn't make any sense This tragic ending In spite of the evidence There's something still missing [Bu mesaj metboy tarafından 04 Mart 2003 18:54 tarihinde değiştirilmiştir]
Shock_The_Bizkit Mesaj tarihi: Mart 4, 2003 Mesaj tarihi: Mart 4, 2003 Np.[hline]Shock The Bizkit The Bizkits
Baggio Mesaj tarihi: Mart 4, 2003 Mesaj tarihi: Mart 4, 2003 if (=hayvan) seklinde bir check calismaz, = > < ile anca integerlari check edebilirsiniz (if baseid=i_hebelek vs haric), if strmatch(,hayvan) seklinde yazmaniz gerekir.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) Level 50 Eldritch of Soul Reavers Email: [email protected]
Öne çıkan mesajlar