obl Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Bir kaç haftadır girdiğim 10 siteden 5'inde buna bezer reklamlar görüyorum.(Genelde kollej kızarının öpüştüğü vb.) Hatta rapidshare de bile gördüm. Acaba benim makine ile ilgili bir sorunmu ? yoksa adamlar basmış parayı heryere reklam mı vermişler? [spo] [/spo]
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 bende google reklamları çıkıyor aynı sitede. spyware falan girmiştir sana.
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 dostum paylaşım sitelerine girmeyi azaltmalısın
obl Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Hımm spyware yemişssin diyorsunuz yani.. Patide bile viki,özel mesaj kısımlarının hemen altında banner(Bannerın üstünü kaplıyacak şekilde) ile aynı ölçülere sahip bir reklam geliyor. Bu sizde gözükmüyordur herhalde dimi?
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 gözükmüyor elbet. spyware
Öne çıkan mesajlar