Olivies Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 canım inanılmaz çiğköfte çekti. izmirde açık yer bilen varsa gidiyorum almaya o derecedeyim. şunu bakarmısınız [spo] [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 ben bakamıyorum şahsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 yetememissin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Olivies sakın düzeltme, böyle iyi şuan başımı belaya sokma benim. [ Mesaj 05 Ağustos 2007, Pazar - 00:42 tarihinde, Messor tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Bu sıcakta:) İzmir'i bilmemde Türkiye şubeleri olan komagane midir nedir orda vardır belki:d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 bugün yedim askeriyede bu ne len dedim spazm geçiriyordum bitiremedim bile ama ben de herkoşulda yerim açık yer olsun gider alırım canım isteyince ölümüne çiköfte!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 ha bi de bu köfte denen olayın pişmişi var daha güzel. iki saate gidip alırım zati. mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 köfteci remzi yapıyodur belki. bide bostanlıda metin abi var açık biyer varsa o bilir.git sor istiyosan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 arabayı çalıp gidiyorum ben yeminle gidiyorum hadi görüsürüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 olm koş. ne arabası? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 yanlız yapmıyosa benden bilmeyesin ha:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 abicim zaten bu saatte çiğ i değil pişmişi para eder. rica ederim yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 yada bornovada köz de yapıyo olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 açım lan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 bizim evde gece servisi var herşeyin hazırından var bi telfona dışarının 2 katına hazır edeyim ne istiyorsanız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 çıkarken benide alsaydın bari ya:( arkadaş yırtınıyo onuda yatıştırırdık [spo]' M e r t Mazıcı says: olum bak açım ben bi kıçını kaldır atalım dışarıya kendimizi bilmiyom a. vardı bi ara bostanlıda ama sıcak die yapmıyo galiba gelme a. yaa amma nazlı çıktı i.ine Anıl says: ablam geldi delimi bu diyo bu saatte ' M e r t Mazıcı says: aç deseydin :: Anıl says: dedim ' M e r t Mazıcı says: neyse artık ben poğaça alırım takılırım Anıl says: ahahahahaha ' M e r t Mazıcı says: osmanbey var aynalı gibi git oraya Anıl says: ya ne gitcem ya aç olan sensin sen giy t anaa :D ' M e r t Mazıcı says: olum madem aç değilsin nie bana bi açlık hissi getirdin bi an öle diyerek Anıl says: lan öyle şeymi olur:D ' M e r t Mazıcı says: acıktım senin yüzünden Anıl says: eeeeeeeeeeeeeeeeeeeee kader kısmet babs:D ' M e r t Mazıcı says: olum var yaa metin i özledim yaaa foçada 1.5 ytl ye yedim yarım ayran ksklinin yeri die bi yer vardı abi motoru bozduk ah metin abi dedim Anıl says: ahahahahahhahaha[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 benide kandırdılar ya. bende çıkıom yemeğe. bornovalı varsa aynalıdayım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 oyyy çi köfte... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 dün akşam yalan oldu bulamadık sdfg. ama bugün fena dagıttım.midem kötü oldu ama deger fdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 keyife gelen bi abi vardı, güzeldi çiğ köftesi de "abi az acılı olanından ver" dedikçe dayıyordu herif acıyı. hayır orda kafa güzel hisetmiyorsun da, vücudu terkederken fireball oluyor meret. sonra kayboldu abi, ne oldu bilmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Akşam yedim daha. Arkadaş yaptı. Yanında kavun + rakı. Sonra 2:30 da kavun bitti. Manav uyandırdık filan kereviz. Öyle işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 bu sıcakta çiğ et mis gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 erkek adama bişey olmaz 1'!!!'11!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 dışardaki çiğköfteler rezalet yahu nası yiyosunuz anlamıyorum ööögh basarlar bulguru rezalet bişi olur ıyyş [spo] çok biliyosan sen yap seslerini duyar gibi oluyorum[/spo] [spo]alın malzemeleri yapalım (:[/spo] [spo]self-ad system ver1.0[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 canım deli gibi lahmacun çekti ah ah kırmızı hana gıdebilsek yada onlar biize gelebilse keşke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar