kitana Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Arkadaşlar ön kaydımı yaptırdım , genelde obje çizimlerinde kendimi her ne kadar başarılı bulsamda adamın bana belirttiği izdüşüm , 2 boyutlu çizimler ya da obje yerleştirme gibi kavramlardan bahsetti. Bu konularda bilgili olan ya da konu hakkında açıklama yapan bir site rica edebilirmiyim? Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Yetiş ya Bathory . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Şimdi Bacardi takılıyoruz, sonra babam bu konuda bir yorum yapabilir belki sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 domdomdomdom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 kedi istediler ya lol çizemedim kedi, objeyi güzel çizdim gene. entas için yeditepede. [ Mesaj 08 Ağustos 2007, Çarşamba - 16:43 tarihinde, Chemical tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar