arcanum Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 çok büyük bir elektronik muzik arşivim var sizlerle paylaşmak isterim paticik fmde dj olmak için ne yapmak lazım? aynı şekilde çok büyük bir hard rock progressive rock pyschedelic rock arşivimde var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 hehe ben kendi yaptıgım parçaları dinletirim elektronik o bile çok fazla =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 elektronik ben çalıorum da :P şu anda hiç bi wj dogru düzgün yayın yapmıyor çünkü kimse dinlemiyor. cok heveslenme bu yüzden ehhe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Yeni sistem gelince radyo eklentisiyle daha çok kişi dinlemeye başlayacaktır, hem belki o zaman senin benim gibi garibanlar için yeni dj başvuruları da açılır :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 son 5 senedir yeni sistem geldiginide unutmamak lazim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Ben de elektronik çalıyorum genelde ona bakarsan da, binbir türü var elektroniğin. Ben daha çok IDM, drum n bass, experimental vs. çalıyorum mesela. Her dumtıs sesi olana elektronik deyip geçmemek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 http://forum.paticik.com/konu.php?id=179314 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 irade , tecrübe , yeni sistem lzm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 ben de trance ağırlıklı çalıyorum..ben de istiorum eheuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 bu kadar elektronik muzık dınleyen adam var bulusma nıe yapılmıo :P [ Mesaj 04 Ağustos 2007, Cumartesi - 22:53 tarihinde, Apache tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 gelin abi işte global gatheringe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 torpilli olmak lazım kocum. her yerde işler böyle yürüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 aranızda elektronik müzik yapan adamlar bile var bea (H) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Bulusalım abi. sensation white bulusması yapalım dfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paticik fm de dj olmak için dinleyici lazım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 haha bu superdi iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar