Akuma_Blade Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Kendimi esir aldım Çalmadı yine telefonlar Alışırım sanmıştım... hödö hödö diye giden bir Haluk Levent şarkısı var biliyorsunuz işte bu aralar burada ne kadar kro mekan varsa bu şarkının ingilizce adaptasyonunu çalıyor.Bir bayan söylüyor , güzel de olmuş.Kim söylüyor bilen varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyntron Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Esra Kahraman olması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 evet esra... şarkı adı da ex love im afraid ex love i start to hate filan fasulye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 ehehhe bunun üstündeki mesajı şarkının melodisiyle okudum bomba oluyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar