Razien Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 ''İllidan'a asıgım , Tyrande'anın yerinde olsam illidana... Nasıl sevilmiyordu abi bence en süper kahramanlardan biridir illidan... Onu kesenin elleri kırılsın Maiev'de cehennemde yansın...'' Ahahahaha abi dur n'aptın ağır ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 oyundaki karakterimiz demişim.... bi cücenın bi taurenın humanın night elfin gnome'un orcun trollün forsaken'ın illdanı sevmesi için herhangi bi sebep yok. adam kötü taraf işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Ama şimdi Cuce şöyle bişi var , illidan neden kötü? çünkü garibin üzerine çok gittiler , halbuki tek amacı yardım etmekti adamın. Ayrıca demon hunter die kız vermediler adama (Tyrande) yetmezmiş gibi kovdular onu tutsak ettiler 10000 yıl , dalga geçtiler dost sohbetlerine almadılar. Aslında atom mühendisi olacaktı ama işte.... Ben oyundaki karakterimide etkiledim /charge yazınca "For İllidan" diye baarıyor und. Mage'im. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Zamanında bunn ço tartışmasını yaptık burda. İllidan pure evil değil . Onu bir tercih yapmaya zorladılar oda olması gerekeni yaptı. Neymiş efendim demonic powerı varmış. Olsun efenim arabaya değil şöföre bakıcaksın. Gerçi niye kasıyoruz ki Blizzard sırf raidlere boss olsun diye adamı kestirtdi. Senaryoyu sonrada değiştirdi , ilk başta ikilemde bir karakte varken sonradan The Betrayer diye damgayı yapıştırdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Illidan'ın iyi tarafa geçmesi arthasın lichkingden bölünüp eski haline gelmesi yada hellscream'in rez edilmesi kadar zor/saçma olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 illidan güç manyağı idi verdiler gücü ona işte blizzard lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar