Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Official olarak da açıklandı: Wrath of the Lich King (sitesi bile hazır :P)

kfg

Öne çıkan mesajlar

lol yahu ben kesmişim o kesmişim derdi değil ki olay, bir kere kesilen milyon kere kesilir er geç. olay kesilmesi için oraya konması.

ha ayrıca mmorpg'de kesilmesinin şöyle bir farkı var ki oyunun yegane kahramanı değil kesen kişiler. yoksa wc4 çıkar, senaryo der ki "al maiev'i kes illidan'ı". burada generic yarattığımız isimsiz kahramanlarla aynı şey değil.
Sosyal ağlarda paylaş

Acaba yere göğe sığdıramadığınız herolar instance larda olmasaydı bu oyuna bukadar kapılabilecekmiydiniz mrk ediyorum.

Bu internet üzerinden oynanan online bir oyun. İnsanlar buna para ödüyorlar hep daha iyisini ve daha güçlüsünü bekliyolar. Şunun şurasında 5-6 sene daha exp lerle yenilenir bu oyun. Sonrasında da bi 10 sene oynanır (bkz: Ultima) Blizz Illidian'ı Arthas'ı yaratmış WC 3 e kadar saklamış. Wow çıkınca dungeonlara serpiştirmiş. Kendi malını kendii gözünden çıkarmış zaten hiçbirimize sormuş mu?
Bu popüler bir oyun ve daha da popüler olması için ''fosur'' adında bi boss koymak yerine adamlar Illidian'ı koyalım daha çok ses getirir diyolar işte. Kimse sizin hangi hero ya nekadar değer verdiğinizi umursamıyo. Ama aradan yıl geçicek nerdeyse, siz burda hala ''kimin kestiği önemli değil, sonuçta lore olmuş'' diyosunuz.

İyi olmuş. Mümkünse WC deki tanrıların da exp le gelip kesilmesini istiyorum.

Kan bağınız yok arkadaşlar bosslarla :) Üzülmeyin yenisi gelir. WC4 çıkar sizi aşık etmek için ''demon hunter slayer'' gelir adı da wiridian olur.

Olmayan şeylerin sonu yok. Alfabenin 29 harfiyle sonsuz sayıda karizma karaktere isim verilebilir. Bırakın da zevki çıksın. Eğer bukadar işin rp siyle ilgileniyorsanız geçin ''rp'' serverına. Yapmayın dungeon.

Neyse yazdıkça yazasım geliyo.

Sıkıldım artık ''Illidian kesildi yetişin komşular'' gibi yazılar görmekten.
Sosyal ağlarda paylaş

ya kesmiycektikte ne olucaktı?

ha bide eventle keselim diyosunuzda aq gibi olsun diyosunuzda, bunu diyenler aq'nun questine baktımı hiç?

yanı burda official forumlarda oyun icinde her köşe başında köprü altında heroiclerin bile attunement'ına ağlıyan, "yok efendim nasıl olumuşmu bilmem kac hafta vial toplaşmışız" diyen insanlarla doluydu.

bu adamlar nasıl cekicekti aq eventleirni merak ediyorum.

bi war effort daha olsaydı BT için herhalde 100 tane topic acılırdı paticikte.
Sosyal ağlarda paylaş

bu arada warhammerın oyuncu kağıcağı falanda yok hanı,

hanı kaptı kaptı 1 milyon kaptı noolcak.

kac milyon gelicek merak ediyorum bu expensionla zaten,

wowun tek rakibi kendisi, blizzardda hiç bi zaman sacma endişelerle oyunları vaktinden önce cıkarmış bi firma değil.

warhammerı fazla büyütüyosunuz gözünüzde, EQ yu EQ2 'yi tükürüğünde boğdu wow.

edit: bu ara para tuzağı diyosunda WO beleş dimi....

[ Mesaj 07 Ağustos 2007, Salı - 02:47 tarihinde, Cuce tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

bana blizzz i savunma :D bende kicimi yirmicam şöle böyle warhammer 10 sene önce wardi falan diye. Adamlar (blizz) parayi seviyo hatta paraya bayiliyo bu yüzden diil 1 milyon , 100tane bile adam kacirmamak icin o herifler ortaya yeni bir expen. cikarirlar. sizde yarim yamalak buglu muglu alirsiniz o zıkkımı bende alırım ama sonucta para tuzagı oldugunu bilmek lazim
Sosyal ağlarda paylaş

para tuzağı ne ya?
oynuyrum eğleniyorum para tuzağı ne demekki? sinemaya gitmiyomusun? o adamlarda para icin film cekmiyomu?
para tuzağı lafı komik bi laf.

Ha bu arada 25-30 yıllık gecmişi vardır doğrudur warhammer'ın ama lore'u o kadar parca pincik o kadar cok tekrar yazılmış o kadar cok official olarak dğeiştirilmiştirki "NASI HORDE'A PALADIN GELIR NOOB BLIZ!!!" demeniz komik kacar icine girip baksanız.
Sosyal ağlarda paylaş

e tamamda tuzak değilki bunun ad?

sen neden adamların yaptığı işi tuzak diye sınıflandırıyosun?

tuzak iyi bişi değildirki kötü bişidir. ben nede nasıl senı sınıflandırmışım kalıba koymuşum yahu, sadece sölediklerien cevap verdim, ama bütün yazdıklarım senın için değildi, alınma lütfen.
Sosyal ağlarda paylaş

@cuce
inan warhammer'dan cok korkuyorlar.bunun baska bi acıklaması olamaz.daha millet black temple görmedi ne lich kingi durduk yere.dotaya yeni map gelir gibi exp yapıyor adamlar

Ama rekabet koymaz blizzard'a.Çok saglam bi kitlesi var hali hazırda.Ama hardcore devam etmeyenler icin ve rp oynayanlar icin güzel bir yenilik denebilir.Zararı yok ama çok erken daha.
Sosyal ağlarda paylaş

bende onu dedim beni sınıfa sokmussun diye :D yaw benim demek istedigimi yanliş anladin tuzak diyince sana igrenç bişi diyomusum gibi geldi olay sevdigin bişeye laf sokar gibi oldu ama öyle sonucta :D
zira bu oyunun satmasinda büyük olayın popularite oldugunu unutmamak lazim kac kişi biliyor gw yi neden bilinmiyor cünkü adamlarin reklami (reklam dediysek sitede falan degil televizyonlar bangır bangır bagirdi haber programlarinda bile wow cikiyo biliyonuzmu diye ) wow kadar yapilmadi wowdan daha kötü bir oyun diyebilirmisin sence kötü oldugu icin mi tutmadi türkiyede ?

çok mükemmel atraksiyonmuş görünümü verip sonradan gereksiz olduu anlanan para harcatıcı oluşumlar.

diye aciklamiş biri ekşi de :D
Sosyal ağlarda paylaş

e tamamda bı arada ragnarok dunyanın en cok oynan mmorpg siydi mesela, ama ne kadar surdu bu durum,

hanı bi kez işin içine girdikten sonra oyuncu kitlesini korumayı başarabilmiş wow sonucta.

hanı televizyonlardada reklamını görmedin ben wow'un veye wow cıkıyo holaley diye bi durum, kacırmış olabilrim mümkündür.
Sosyal ağlarda paylaş

e tbc cıkarken olay oldu tabiki wow cıkarken olmadı,

sonucta wow'u olmıyan adam tbc almadıki,
d&r önünü cekilmesinin wow'un satışına ahım şahım bi katkısı olduğunu snamıyorum ben

olives bence zaten 2008 sonu gibi cıkar diye bekliyorum,

warhammerla ynı anda cıkıcağını sanmam, adalar 3 expension yapıcaz 2010 'a kadar ömür öngördük diyoalrdı zaten.

[ Mesaj 07 Ağustos 2007, Salı - 03:18 tarihinde, Cuce tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...