Akuma_Blade Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Milletin hala "SEED" diye bağırdığı günlerde sessiz sedasız gelmiş ve favorilerim arasına oturmuş 2 serilik yeni nesil Gundam öyküsü... Öykü Universal Century (UC) 'ye bağlı olsa da klasik öyküden aylar sonra başlayıp klasik seri ile aynı dakikalarda sona ererek oldukça ilginç bir yapı içermekte... Ayrıca Gundam 0080 hariç tüm serilerde kötü taraf olduğumuz Zeon'un açısından olayları görmekteyiz ki bu özelliği seriyi bir fanboy serisi olmaktan kilometrelerce uzak tutuyor : Zira tek bir sahnede bile seri SEED türü serilerde kullanılan uzatma numaralarına başvurmuyor.Diğer taraftan ise kullanılan CG sekansları standartları belirleyecek kalitede... Gundam'ı "SEED"le falan tanımak istemeyen kitleye , UC'ye nereden giriş yapmalıyım diye soranlara , en çok da CGI'ye önyargı duymaksızın farklı bir tecrübe arayanlara , şiddetle öneriyorum. İnceleme : http://www.anime.gen.tr/animetanitim.php?id=1039 http://www.anime.gen.tr/animetanitim.php?id=1040 Opening : http://www.youtube.com/watch?v=EhQDcqWRPv4 AMV : http://www.youtube.com/watch?v=UfpPk5tZd1E Screenshots : http://images.gundams.net/index.php?cat=8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 CGI olmasina ragmen super bir yapim heleki loum gibi onemli bir savasi gorebilmek yada char in o unlu 5 gemiyi indirme hikayesini bizzat izliyebilmek superdi o kadar UC gazini aldik 0079-zeta-charsCA,08ms team,war in the pocket ve stardust memory yi cok kisa bir surede bagimlilar gibi izledikten sonra ZZ gundam in ilk 10 bolumunde kafami duvarlara vurmaktan kafatasim catladi :P harbiden ZZ yi cikartmak cok akillica bir fikir olmus :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 seedin tamamı ve wing in bi kısmını izlemiş birisi olarak (baydı bi yerden sonra) hala gundam seyretmek istiyorum. Bildiğim kadarıyla 3 farklı evren var. Senin anlattığın ilk yapılan gundam zamanında mı geçmiş oluyor. Birde Direk bunu seyredersem herhangi bir şey anlamam mümkünmü? :) Mağlum, dediklerim dışında başka bişey seyretmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Yeni katılan arkadaşlar için : Öncelikle bazı konulara açıklık getirelim.Gundam serilerden değil farklı evrenler olan jenerasyonlardan oluşur.İzleme sırası merak ediyorsanız jenerasyonlar ayrı ayrı yani birbirlerine etki etmiyorlar (evrenler farklı olduğu için) Her evreni yapım yılı sırasına göre değil kurgulanan tarihin krolojik sırasına göre izliyorsunuz.Sezonu özetleyen Movie'leri veya Remake filmleri paratez içinde gösterdim.Şöyle ki : Ana serilerin izleme sırası için : Universal Century - ( Genişletilmiş Evren olarak da bilinir ) : 1- MSIGLOO #1 : Hidden One Year War ( CGI OAV ) - 3 bölüm 2- MSIGLOO #2 : Apocalypse 0079 - ( CGI OAV ) - 3 bölüm 3- MobileSuit Gundam 0079 - 43 bölüm ( Movie Trilogy ) 4- MobileSuit Gundam 0079 : 08th MS Team - 12 bölüm ( ' Miller's Report ' ) 5- Gundam 0080 : War in the Pocket - 6 bölüm 6- Gundam 0083 : Stardust Memories - 13 bölüm ( ' Last Blitz of Zeon ' ) 7- Zeta Gundam - 50 bölüm ( ' A New Translation ' Movie Trilogy ) 8- ZZ Gundam - 47 bölüm 9- Char's Counter Attack 10- Gundam F91 ( ' Special Edition ' ) 11- Victory Gundam - 51 bölüm Alternatif Seriler : -Future Century : MobileFighter G Gundam - 49 + 1 bölüm -After Colony Era : Gundam Wing - 47 bölüm + Gundam Wing OAV : ' Operation Meteor ' + Gundam Wing OAV : Endless Waltz ( ' Special Edition ' ) -After War Era : Gundam X - 39 bölüm ( 9 adet kısa Special de yapıldı ama asla yayınlanmadı ) -Correct Century Era : Turn A Gundam - 50 bölüm + ' Movie I : Moonlight Butterfly ' + ' Movie II : Earth's Light ' -Cosmic Era : Gundam SEED + (' Special Edition'lar) : 50 bölüm + Gundam SEED Astray : 2 bölüm + Gundam SEED Destiny (' Chosen Future ') : 50 bölüm + 4 OAV ( Final Special 'Break The World ' ) + ONA (' C.E. 73 Stargazer ') Ekim ayından itibarense : -Anno Domini : Gundam 00 (50 bölüm olarak planlanıyor) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Gundam00 revenge of the kurdish freedom fighterzz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 En babası UCdir deriz ama nedendir kimseye anlatamayız , diğer Gundam yorumları ancak aperatif olur UC ile karşılaştırılırsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 http://boxtorrents.com/details.php?id=129672&filelist=1#filelist hicbirini izlemedim de.cekiceksek su ustteki linkten mi baslicaz yani izlemeye ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 HOYW klasik seriden önce başlıyor ama Apocalypse0079 klasik seri ile aynı dakikalarda bitiyor. Hardcore izleme sırası şu şekilde : 1- Hidden One Year War (ilk 2 bölüm) 2- Gundam 0079 Movie I 3- Hidden One Year War (3. bölüm) 4- Gundam 0079 Movie II 5- Apocalypse 0079 (ilk bölüm) 6- 08th MS Team 7- Apocalypse bölüm 1 ve 2 Apocalypse 0079'un 3. bölümü ve Gundam 0079 Movie III aynı dakikalarda bitiyor. (Savaşın bitimi yani) Gundam 0080ın başlangıcı 08th MS Team'ın son demlerine denk gelse de serinin sonu 0079 Movie IIIünkinden daha sonra bitmekte... 08th MS Team'in filmi olan Miller's Report tam olarak bir özet filmi değil : Bölüm 7 ve 8 arasında geçiyor. [ Mesaj 07 Ağustos 2007, Salı - 17:03 tarihinde, Akuma_Blade tarafından güncellenmiştir ] [ Mesaj 07 Ağustos 2007, Salı - 17:03 tarihinde, Akuma_Blade tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 up! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Bu yaz MS IGLOO'ya geri dönüş yapıyoruz, yeni bir öykü ile: MS IGLOO 2: Gravity of Battlefront adlı yeni seri ile Federasyon'un bakış açısına geri dönüyoruz. Ayrıca önceki MS IGLOO'dan farklı şekilde en az bir bölümün anti Mobile Suit piyadeleri ile ilgili olacağı açıklanmış. Askeri serileri sevenler şimdiden beklemeye geçebilirler. web sitesi: www.msigloo2.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 ya gundam'ı izlemek istiyorum aslında da,korkutuyo beni bu kadar çok şey olması heh daha uzun süre izlemicem heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 korkma akuma fanatiktir biraz dinleme onu :P cek gundam seed i izle iste ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 SEED diyip başlamadan soğutmayın adamı :D Gogo Gundam 00 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 00 biraz gay kacabilir :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Konuyu saptırmadan kısaca belirtelim: UC serileri (MS IGLOOnun da içinde bulundukları) dramatik ve askeri denilebilecek seriler. SEED'ler kanımca "Gundam for newbies" gibi birşey, SEED ile başlamaktansa 00'la başlaması daha iyidir derim ben. ------------------- Dün itibariyle ilk MS IGLOO sezonunun çevirisi bitmiştir. www.divxplanet.com 'dan çekebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Gunota Headlines blog'un bugünkü sayısında yeni MS IGLOO bölümünün 24 Ekim 2008'e alındığı yazılmış. 3 bölümlük bu ekleme Gundam 0079 Movie II'deki Odessa Savaşı ile paralel zamanda geçecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 MS IGLOO 2: Juryoku Sensen fragmanı nete düştü, vatana millete hayırlı olsun: http://www.animekon.com/trailer-1701-Gundam-MS-IGLOO-2-trailer.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Volume 1'in ön gösterimi yapıldı, 10 Ekimde DVD ve Blu Ray olarak hazır olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 2. fragman nete düştü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 İlk volume çıkış tarihi ileri kaydırılmıştı, kontrol ettim yarın çıkıyor ilk bölüm. 2. OVA 23 ocak ve 3. OVA 24 nisan'da... Bölümler çıktıkça Türkçe altyazısını da hazırlayacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 4 yıl olmuş bahsi açılalı. Yeni izledim, kaçıran varsa mutlaka baksın diyebileceğim seri. Hatta standart Gundam'dan tamamen farklı olarak değerlendirilip, 9 bölümlük bağımsız bir anime olarak dahi izlenebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 gundam fanboylari icin yapilmis bisi igloo, en son izlenicek bisi olayi bilmeden izleyince keyif vermiyor, kac kiside denedim onayladim yeni basliyana direk seed veya one year war dan verilmesi daha mantikli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Gundam olduğunu bilerek izlediğim ilk gundamin seed olmasını izlerini taşıyorum hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 okuma yazmayada cin ali ve berber fil ile basliyoruz, np Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar