Lucky Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 arkadaşlar fazla oyun oynayan biri diilim pcde ama bu oyun hoşuma gitti oynuyodum... ingilizcem biraz kıtdır sanırım tuş ayarlarında problem var arabaya binince inemiyorum bidaha :) bu oyunu oynayanlar varsa yardm edebilirlermi bana.. tuş ayarlarıyla ilgili... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
glamdring_S Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Bende oyun kıtı bir insan olarak sallıyorum, enter'e bas :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucky Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 basmadığım tuş kalmadı arabaya binio inmio bidaha :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 la re fa mi re fa re mi re si do la la re fa mi re fa re mi re si la sol sol si do mi sol si do re re fa do si la do si la la do re............ anca bu kadar var ezberimde sorry :) (birde keko gibi tek oktavda çalmayı denemeyeceginize inanıorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 o bug du galiba ama bilmiyorum duymuştum sadece arabadan inilmiyo diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucky Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 ama bi bölüm var mecbur arabaya binmek zorunda kalıosun polisler felan peşinden geliyor onları atlatınca eve gidiyosun ve eve girmek için arabadan inmen gerekiyor :D :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 hala bulmadıysan gamefaq da dene şansını [ Mesaj 03 Ağustos 2007, Cuma - 21:40 tarihinde, Breedan tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 The Godfather Strategy Guide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
babayigit Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 İnme... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucky Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 halen daha bulamadım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 bölümün adı ne ona göre bakiim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucky Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 valla tam olarak bilmiorum ama 3.bölüm sanırım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 :D o crackten kaynaklanıyor. Sola basınca da araba sag döner.D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 bugdan kaynaklanıo o muhabbet :D ek bi crack daha yapman gerekiodu onun duzelmesi için. netten fln araştır bi. ilk zamanlar bnde şekil oldm pc başında "nası inio lan bu?!" die ama anladık snra oyundan kaynaklanan bişiymiş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 bug falan değil ya bir nevi crack koruması işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucky Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 nasl yapıcam piki :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 ps2 in varsa onda oyna bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar