Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 icq'm hacklendi, e-mail im de, ve ben çok zor bir durumdayım, bir ton önemli bağlantım vardı, bissürü şifre vs.. hepsi gitii, msn deki ve icq daki adres ve numaralara da ulaşamıyorum... en azından icq mu kurtarmak istiyorum... acaba bana bu konuda yardımcı olabilecek birisi varmı... icq mu çalan kişiden tekrar hackleyerek geri almam lazım... hotmaili almak imkansız da (128bit koruma) en azından icq... lütfennn yardım edin...[hline]Design is a life! I'm a designer. So, am i god? .::. Graphicer® :hrr: Vadaaaa!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Hotmail için hint question ile paswwordunu geri alabilir ve eğer icq' da bu mailini gosterdiysen icq passwordunu buraya isteyebilirsin. Bu yapabileceğin tek şey sanırım. Eğer hotmail için bir hint question belirlemediysen o zman en bilinen ve en kolay hack yönetimine alet olmuşsun demektir. Bunun dışında sana geçmiş olsun demekten başka bir şey gelmiyor elimden. Diğer taraftan bir hatırlatma olarak; said: Ghaldszar, daha önceleri bir tarihte demiş ki: Paticik site, forumlar ve özel mesaj sistemi dahilinde hack, crack programlar bilgiler dağıtmak paylaşmak ve talep etmek, program ve oyun registration keylerin illegal değişimini yapmak yasaktır. Lütfen bu tarz konularda bir daha Paticik site, forumlar ve özel mesaj sistemini kullanmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GuNBoX Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 senin icin uzucu ama gercek :([hline]Batıdan batar Güneş;karanlık basar birazdan. Gece gölgeleri çöker,kapı açılır o zaman, Pencereden sızar ışık,etrafı aydınlatır. Korkmayın kara kızılağaçtan!Kır söğüt zararsızdır! Korkmayın ne kökten,ne daldan! Click to my world wide web site Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Hacklenen emailinlanmı register olmuştun icquya? Eğer hacklenen emaillen olmadıysan icqya register ilk emailindne alabilirsin.[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Geçmiş olsun, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blademaster Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 icq support a mail at vea eer hack işini becereiblcein düşünüosan bana pm at Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar