Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

icq hack, acil yardım !! :(


Dragonmax

Öne çıkan mesajlar

icq'm hacklendi, e-mail im de, ve ben çok zor bir durumdayım, bir ton önemli bağlantım vardı, bissürü şifre vs.. hepsi gitii, msn deki ve icq daki adres ve numaralara da ulaşamıyorum... en azından icq mu kurtarmak istiyorum... acaba bana bu konuda yardımcı olabilecek birisi varmı... icq mu çalan kişiden tekrar hackleyerek geri almam lazım... hotmaili almak imkansız da (128bit koruma) en azından icq... lütfennn yardım edin...[hline]Design is a life! I'm a designer. So, am i god? .::. Graphicer® :hrr: Vadaaaa!..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Hotmail için hint question ile paswwordunu geri alabilir ve eğer icq' da bu mailini gosterdiysen icq passwordunu buraya isteyebilirsin. Bu yapabileceğin tek şey sanırım.

Eğer hotmail için bir hint question belirlemediysen o zman en bilinen ve en kolay hack yönetimine alet olmuşsun demektir.
Bunun dışında sana geçmiş olsun demekten başka bir şey gelmiyor elimden.

Diğer taraftan bir hatırlatma olarak;
said:
Ghaldszar, daha önceleri bir tarihte demiş ki:
Paticik site, forumlar ve özel mesaj sistemi dahilinde hack, crack programlar bilgiler dağıtmak paylaşmak ve talep etmek, program ve oyun registration keylerin illegal değişimini yapmak yasaktır. Lütfen bu tarz konularda bir daha Paticik site, forumlar ve özel mesaj sistemini kullanmayın.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • Admin
Hacklenen emailinlanmı register olmuştun icquya?
Eğer hacklenen emaillen olmadıysan icqya register ilk emailindne alabilirsin.[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos
Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix.
Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc
Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...