NeoCrime Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 finaller ve bütünlemeler bitti! biraz iyi biraz kötü! geldim ben artık geri görüyorum ki bir kaç arkidişimiz fazla ilerlemiş hemen yakalamak lazım onnarı :) neyse işte haber verrirsiniz bana lazım olursam![hline]Ken "Neurochrome" Kerans-Narzum
Cheater Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 WB neuro[hline]Fidel 'Citir' Clyburn - Clan
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 WB[hline]Kalplerdeki Kaymak Orcas Kirpi Absolu Asli
Fibula Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 ho$dondun sekerim, bak daha ayaanin tozuyla TK bilem durtukledik. ozlemisim sagda solda beni gordugunde kafama kafama HE ativeren NT kardesimi =] *pocket items listesine pocket size fixer`dan sonra pocket size nt`yi de ekler* bole cebimde tasimak icin bi fixer bi de nt istiorum, saat basi cikarip kendimi bufflatacam ehi /s WTB pocket size fixer and/or nt - addicted to GSF & HE !!
Fibula Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 ay ay ay kiyamam bukuk surat da yaparmis rozum =o= *gonul alir* mp`siz olur mu hic, sensiz zaten olmaz! ao`mun tadisin tuzusun nanomage`im cirkinim =p bi kere, nt ve fixer bufflari olmassa da olur. */fblock* mp bufflari olmassa olmaz hem, di mi ama. mesela sen bana nano programming tiki$tirmasan ben life tower koyamam, mastery yapmassan Heroic Measures calistiramam, kirmizilari charmlayamam. yaaaa, neymis: mp`siz zaten olmazmis, onun yaninda nt ve fixer olsa iyi olurmus. budur comen!
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Ya agentt ya agent :) Ne boka yarıyoruz bilmem maa en neşeli prof olduğumuz keşin. Kender olacak adammışım ben be yav.[hline]Kalplerdeki Kaymak Orcas Kirpi Absolu Asli
Cheater Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 bende yanımda bir enf tasımak ıstıorum bole istedigin zaman kafana okuz atroxun tekı küt küt die beamı koyucak :pp[hline]Fidel 'Citir' Clyburn - Clan
Öne çıkan mesajlar