karpuz Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Yok. Normalde ben upload'u açık tutuyorum. Normalde sen upload etmesen, başkası etmese, nasıl download etcez? Ayıp bence bilmem. Bir filmi 10 dakka sonra izleyivereyim önemli değil. o 1 kb, msnde bir arkadaşa bir şey yollarken emule'u kapatmak istemememden dolayı duruyor. Tickli değil fark ettiyseniz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Çok başarılı, benim uploadum da sınırsız mesela, çünkü zaten bilgisayar başında değilken açıyorum sadece downloadu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 karpuz bırak bu ayakları. Ss alırken kaldırmışsın tiki sonra gelmiş yok ayıp diil mi şöyle böyle. Yemeyiz bu numaraları! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catrenox Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 benim 256 kabloda bir ilerleme yok gibi. [ Mesaj 03 Ağustos 2007, Cuma - 23:24 tarihinde, Catrenox tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 said: karpuz bırak bu ayakları. Ss alırken kaldırmışsın tiki sonra gelmiş yok ayıp diil mi şöyle böyle. Yemeyiz bu numaraları! ehehe yok valla billa uploada açık her zaman emule :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 hız artımı olayı bazı yerlerde deneme amaçlıy(mış) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 oeev heycan yaptirdiniz haa 60 kb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Durup dururken benim de 512 kablo 1024 oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Befounder Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 zomg zomg 1024oldu mein 512 kablo. dusurun fiyatlari, 4mbit'e gecelim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 benim de böyle bi topicim vardı 10 gün önce. 256 iken yarım gün falan 512 kullanmıştım. sonra patladı ama :( gerçi inşallah adsl indirimi dolayısıyla kablo da hız arttırımına gider biz de aradan sıyrılırız yakında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 benim 512de düştü 30la falan cekiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 şimdi aradım ve konuştum, test amaçlı, aynı sokakta olsanız dahi arttırılmayabilirsiniz dedi hatun. aynı zamanda dedi ki, tarife değişikliği ile ilgili şu an hiçbirşey yok, bize gelen ne bir fiyat, ne de bir zaman var.. ben de iyi dedim, hızımı indirmedikleri sürece kalırım kabloda :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar