Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kablonetteki ani hız artışı (512'im 1024 gibi işliyor vay anam)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Sabah bir program download etmem gerekiyordu, normalde 60kb/s olan fiks download hızım bir baktım 120'lerde geziyor. "Hayırdır inşallah" diye test yaptığımda çıkan sonuç şoke edici, mutluluk vericiydi.

İletişim 1024.90 Kbps
Depolama 128.11 KB/saniye
1MB Download 0.13 dakika

Nedenini anlamamış olmakla beraber mutluluğuma diyecek yoktur şu anda.

[ Mesaj 03 Ağustos 2007, Cuma - 18:36 tarihinde, karpuz tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Ben de 512 kabloyum bi gelişme yok. Senin sinyal seviyesi ne durumda karpuz? Sabahtan beri 50 defa net kesildi geldi bende. Kablocular geldi eve, sinyal şeysin çok yüksek onu düşürcez diyip gittiler.
Mesaj tarihi:
Bende de gitti geldi bir kaç kere bugün. Zaten o sırada ne olduysa oldu tahminen. Arada tekrar gidip geliyo "allah döndük 512'ye" diyorum, bi bakıyorum 1024 kalmış :) Lolipopuna kavuşmuş çocuklar kadar şenim, ah bir bilseniz...
Mesaj tarihi:
Power levelın 50 civarı olması lazım 49 51 falan bi onu biliyorum. Şu birimi dbmv olan. Zaten bizim eve gelen kablocu da onu 59 görünce sende sorun var dedi. Gündüz gelip bişeyler yaptılar şimdi 49a indi. Ama hızım hala 512 herangi bi artış yok.
Mesaj tarihi:
Downstream diil de upstreamdeki benim dedğim 50. Gerçi downstreamdeki de 4.

1 az ya sanki hehe. Böyle termodinamik gibi oldu bi bok anlamıyorum sayılara göre yorum yapıyorum :p

signal to noise 33 benim

[ Mesaj 03 Ağustos 2007, Cuma - 21:20 tarihinde, axedice tarafından güncellenmiştir ]
  • Yeni Oluştur...