Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Hayır bu laf aklımda geçmedi değil de , yazmayı düşünmedim bile , allah belanı versin Füks . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Ahahah yarıldım. Bu laf üstüne kolayı bırakıyorum abi. -2.5 litre zor var mı bakkal amca. Çok kazık olsun -Al yavrıım. En kazığı bu. Hemde sana 500 ytl ye olur. -olley. bir an aklımdan geçti. [ Mesaj 03 Ağustos 2007, Cuma - 20:21 tarihinde, Arma tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 idris:bakkal amca bi kola bi bacağa verir misin acaba ? bakkal: virmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 kolayı komiklik yaparak bırakamazsın ama su iç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Öle yapacam gibi. Canım kola isteyince bol bol su içip şişecem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar