fir3blad3 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Arşivdeki programların hepsini tek bir launcher altında (arka arkaya çok sayıda program kurarken kolaylık olması açısından) birleştirmek istiyorum. Dahada açık olayım, oyunlardaki autorun gibi bir pencere açılcak ordada programlarımın isimleri yazacak. Ben tıkladığımda isme, setup.exe si çalıştırılcak. Hatta açılan pencerenin boyutu arkaplan resmi vs. gibi özelliklerinide değiştirebilmeliyim. Böyle birşey nerden bulabilirim. Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 acaba setup yaratan programlar bunun gibi bir şey yapma kapasitesine sahip midirler? küçük bi ekleme sadece..doğru cevaba nail değilim ne yazık ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 vb ile kolayca yapabilirsin diye tahmin ediyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 VB ile yapmak basit. Once dosyaların isimlerini okutturup sonra o listeyi bi listbox'a kaydedersin listbox degerilerinide programın yolunu secersin. ve tek bir launch tusu ile gerisini halledersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 vb bilmeme durumun için setup yapan herhangi bir programla kolaylıkla yapabilirsin diye düşünüyorum..özellikle cracklerini de yaptıktan sonra.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Elimde vb yok maalesef. Hem daha basit bi program bişey yok mu bu iş için. Setup yapılandıran program denedim. Ondada sadece setup package yapılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 ben bunu burda sorunca bana Winrar'i tavsiye etmişlerdi VB ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 visual basic =p Winrar ile yap işte, SFX yapıp. O da istediğini karşılar heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Visual Basic? Bana cok uzak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrounos Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Buraya bakabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 setup yapmak istemiyorum. Olan setup ları tek tıklama ile çalıştırmak istiyorum. Fakat bu olay oyun dvdsini taktığımızda çıkan autorun gibi olcak. directx e tıkladığımızda dx setup ı başlar install dediğimizde oyunun setup ı başlar. oyunun görüntüleri vardır arka planda hatta. Böyle bişey yapmak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
punishmyheaven Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 bahsettigin $eyi yanli$ anlamadiysam wpi bu durumu gayet cozumleyebilir. aciklamasinin bulundugu bir link aha burda [spo] [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 spoiler ında birşey gözükmüyor. Buldum aradığım programı. "autorun pro" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar