Mumu Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 farinal : senin bağlantın 1mbit 6gb kotalı olacak sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 valla beylikdüzünde ben 1mb kullanıyorum gayet 130 kb lere kadar download görüyorum rahat rahat. buranın alt yapısı daha kral sanırım :P şöle direk 4 mb ye geçicem başvuru ypaıp gelince rahat bir nefes alırım artık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 ohhh lan hakkaten ınanmadık falan ama telekom şaşırttı 256k'dan kurtuluyor olmanın buruk(?!?!?) sevıncı ıcerısındeyım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 http://www.ttnet.net.tr/yeni.htm neler oluyor bilisim sektoru bu kadar hızlı atlamamalı,yannıs biseyler var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 http://www.smileadsl.com/tarifeler.aspx Ortam şenlendi, süper kampanya yapmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 direk smile'a geçerim valla 4mbit..10 milyon daha ucuz..1 yılda 120 milyon eder..zaten 1 yıl geçerliymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Oha benim uyduruk modem kaldıracakmı 4mbit i ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 abicim delirtmesin kablonet fiyat aciklasinnar geccem smile a yoksa adsl modmeimde war Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 smile hakkında çok fazla şikayet duydum şu ana kadar, kullanan var mı nedir ne değildir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 harbiden lan nerde bu turksat, açıklasın artık be ter bastı adsl fiyatlarını görünce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 abicim 89 milyon olsada 4 mbit alcam ama yane aciklasinanr artik + - 10 milynun farki kalmadi hade yA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 go go turksat go Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 yazlıkta kullandım 2 ay boyunca smile..hiç bi sorun yaşamadım ben..yanlız çok da hızlı değildi..hatta yavaştı 1mbite göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 kablonetten umudu kesin artık, çok pahalı ve gereksiz bir teknoloji. gidin kendinize bir wireless, adsl2 modem bakın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 abi kesin bi bokluk cıkartıcaklar ama du bakalım yani sevinç gözyaşları döküyorum şu anda ama yine gg ye baglamayalım diye korkuyorum 49 milyon diyolar 256 için 1 mb e çıkıcak e güze süper 2 ay sonra gelip arkadaşım şu kadar borcun war 49 ödüyosun üstü nerde bunun demesinler ZXFASKJH?! moduna baglarım yemin ediyorum. Allahm sen yardım et yarabbim olsun şu işler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 kesin bir pislik var. en altta -4 punto ile bu kampanyaya katılanlar her yıl ek olarak 10 milyar ödeyecektir falan gibisinden bir uyarı olmadığından emin olalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 fiyatlar süper :D çok sevdim bunları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 dünya standartlarına göre "hâlâ" yüksek olsa dahi her çöle çıktığında kutup ayısıyla karşılaşan bedevinin bu sefer çöle çıktığında penguenle karşılaşması gibi sevindiricidir... ancak bazılarımız penguen şortunu indirmeden bişi demek istemiyor.. "belli mi olur belki de penguenin ismi rocco'dur" gibi bi korku var sanırım. ancak fiyatlar hâlâ yüksek avrupa standartlarına göre ve ben bu açıklanan fiyatlara tüm bu fiyat farkına rağmen şükrediyorum! ve şüpheleniyorum.. belki de roccodur! global ısınmanın engellendiği, her yerin çöle dönüşmeği, kutup ayılarının ve penguenlerin yaşam alanlarından sürülmediği, ttnet fiyatlarının ve servis kalitesinin dünya ile eşitlendiği bir dünya için... tüm oylar cem uzan'a... -abii.. seçimler bitti abi.. +hadi ya.. nooldu sonuç -cem uzan abim.. biz uzandık abi yere 2 80.. ama dert etme be abi.. önümüzdeki seçimlere işalla.. ama bak güzel slogan yukarıdaki.. hani önceden söyleseydin oyum sanaydı be abi.. +ne yani.. oyunu bana atmadın mı? -ee .. ahhe.. ee. şey biz kalkalım abi.. the end Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 şimdi bişey sormak istiyorum... benim 1024 256 limitsiz bağlantım var... benden aynı parayı almak için 4000 hedeye mi çıkartıyorlar bağlantımı ??? internetin iki üç gündür süren şoparlığı neden peki? [ Mesaj 04 Ağustos 2007, Cumartesi - 16:25 tarihinde, Estel_Anorien tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Smile kampanyasında garip bir şey sezdim. Fırsat 1 i seçerseniz 1 sene boyunca 10 tl indirimli kullanacaksınız. Yani 120 tl toplam indirim almış olacaksınız. Bir taraftan da Fırsat 2 yi seçerseniz sizden 3 ay ücret almayacaklar ve üstüne modem verecekler. 3 ay boyunca ücret almamak 150 tl indirime geliyor <1mbit adına düşünürsek>, e bir de üstüne modem var. 150tl + modem > 120 tl. Baya garip olmuş bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 demekki modemciden reklam parası alıyorlar bir de :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 tüm kablolar adsl'e zuhah:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Bekleyin mecburen Turksat da indirim yapacaktır. Bir yere yığılmayalım, rekabet olsun : )) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 @messor: sitesinde tepede yazıyo ya abi fırsat1:modemim var interneti daha ucuz kullanmak istiyorum diye. yani modeminden cok memnunsundur vs o zaman 1 i seçersin yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Yahu neden 1 i seçeyim ki. 1 i seçersem 120 tl indirim kazanmış olucam, 2yi seçersem en aşağı 150 tl + modem kazanmış olucam. Modemi de satarım varsa modemim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar