Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

evet ilk sızdırılan ADSL Fiyatları geldi...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Yok canım kardeşim inandıramazsın milleti :P ,illa 256 ile ömür boyu süreneceksin diyeceksinki lafın dinlensin :) .Şimdi burayada hatlar kaldırmazcılar dolar bak görürsün :P
said:
http://www.ttnet.net.tr/adslucret.htm

Buyrunuz. Hala şüphe eden?
said:
Mesaj tarihi:
256 idim 1024 olup 49 vericegime 20 milyon daha verir 2048 alırım, tabi ilk 6 ay 4mbit le bile insanların 60 kb üstü dl yapcıagına inanmıorum bu altyapıyla.
Mesaj tarihi:
evet yurtdisi cikislarini arttirmadiklari surece intranet gibi ulke ici hizli ul/dl yapip dururuz. kablo`nun gelecegini bilmiyorum ama almanya`da bile adsl`den cok daha iyi verim alabiliyorsun kablo baglanti ile.
Mesaj tarihi:
o da önemli, hız artıyor ama 1mbps üstünü kaldırabiliyor mu altyapı acaba

1mbps normalde 128 kb ile cekmesi gerekirken 110kb nin üstüne cıkmamıstı bende

2mbps de 200 ü görür müyüz, görürsek ne kadar üstüne cıkabiliriz önemli; çünkü hiçbir şekilde 256 kb ile dl yapılabileceğine inanmıyorum.
Mesaj tarihi:
325632632632632 tane dvd almaktansa HDD daha ucuza geliyodu en son hesap yaptığımda. Bi daha girişicem hesaplara : ))

Bu arada Türkiye'nin yurt dışı çıkışları ne oldu bilmiyorum ama yurt içi alt yapı güçlendirmesi yaptılar fiberoptik vesaire ile. Ama yurt dışı 10kb'a düşmez umarım.

Bi de bir şey soracağım, aynı rapid accountunu iki kişi kullanabiliyor mu? Haha hazırlıklar işte : )
Mesaj tarihi:
Torrent dururken yemisim rapidi. e-booklarada abanıcam.

ps: bir yerlerde 650 mb lik kama-sutra e-book torrentim olucaktı arıyıp buluyum bari.

[ Mesaj 03 Ağustos 2007, Cuma - 16:23 tarihinde, Bleda tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
suan 2048 kullaniyorum. gordugum maksimum download hizi 210 civari idi. teoride 2048 baglanti ile 256kb/sn (2048kbit/8=256kb/sn) hizinda download yapiliyor ama ttnet iste maksimum 1640kbit filanaliyor hatti.
Mesaj tarihi:
1024 kullanıyorum 7 aydır falan. dl hızım hep 100 torrent'de falan.

benim asıl sorum şu ki, adsl 2 ye falan geçmedi dimi telekom. 2048 alınca patlamayalım adsl 2 desteği yok diye modemin.
Mesaj tarihi:
Beyler, sizde abartmayın, 3 gün önce, "limitliyim off puff" derken, şimdi limitsiz alıyorsunuz neredeyse aynı fiyata, bu seferde "download hızım düşmez inşallah" diyorsunuz :p

Bırakın çeksin işte, Afrika'da internet mi var yani :D

Neyse, bu tarife değişikliği telefondan olmuyormuş, gidip dilekçe vermek gerekirmiş.
Nefret ediyorum şu bürokrasi işinden, illa o kağıt üzerine imzamı alacaklar, bleh.
Mesaj tarihi:
ben de 2mb vardı. 200-210 arası indiriodum. Şimdi bu değişikliklerle normalde 400+ indirmem lazım ama millet öle bi sömürcek ki, eski hızımla bile indiremeyecegim gibi gelio bana :p
Mesaj tarihi:
:D millet baya bi heycan yapmış bu arada hdd almayı düşünüyorum ama hiç almadım şimdiye kadar :) istanbulda yadan internet üzerinden en iyi fiyata nerden bulabilirim
Mesaj tarihi:
"TTNet müşterilerinin indirimli ücretleri 1 Ağustos 2007 tarihinden itibaren geçerli olacak. Yeni tarifeler ile paketler arası geçişler ise 6 Ağustos 2007 tarihinde otomatik olarak gerçekleştirilecek."

http://www.ttnet.net.tr/yeni.htm

[ Mesaj 03 Ağustos 2007, Cuma - 17:02 tarihinde, bayat tarafından güncellenmiştir ]
  • Yeni Oluştur...