Halfmumi Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Bugün gazete bir şey okuyordum,insan beyni yazılar nasıl yazılırsa yazılsın,kelimelerin baş ve son harflerine göre okunduğunu,beynin ona göre direk temasa geçtiğini vs vs..söylüyordu; örn:Bguün bkklaa gtitim,biarz suuck bairz emkek adlım gibisinden metin felanda koymuşlar....eh.. Hoş bir şeydi sora aklıma Pınarın Labne Peyniri geldi.. Ne zaman dolabı açsam,Labne yi [bne] gibi okuyorum(tövbee) Bu belirli bir süre sonra aklıma öyle yerleşmiş ki,dolabı her açtığımda peyniri 2. ismi ile arıyorum ;) eh..Mesela birde değişik tarz okunuşlar var, -Serçeler Sekişiyorlardı cıvıl cıvıl yerde -Çekirgeler Geçişiyorlardı Topik başlığının "Kelime Oyunları" olduğunu kim direk anlayabildi? :) eh..Bildiğiniz başka farklı-hoş tarzda "KElime-beyin" oyuncukları varsa ekleyiverin..[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Fear?i dont know what is it?..[Downloadable Avi]
green_martian Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 boyle bi konu acilmisti :)[hline][b][i]-->Four String Magic<-- Words are meaningless And forgettable Enjoy the silence
Albatros Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Ben anladım ne varkine bunu cozmekte?[hline][b]One of these days, I'm going to cut you into little pieces [i] Işıgın hep parlasın deli elmas! İtinayla seytan cıkarılır...
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 bu konu 2 hafta oldu be. sen hangi gazeteyi okuyon ehehe. 2 hafta önce yazdı gazete bunu8[hline]youth only zone!
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Dağ taş gezmekten gazete okumaya zamanı yok :)[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting
Halfmumi Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 off evek eskiymiş Absolut, eh walla haklısın ;)[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Fear?i dont know what is it?..[Downloadable Avi]
Vodan Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Walaben topic'e "çokmu heyecanlandın nası yazmak o öyle" yazmak için tıkladım =) "Labne" bende "Lan Bune" yi çağrıştırdı Yada Lan *bne de olabilr =))))[hline] V ò d à n | ICQ : # 651567
Cons Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 müdür müdür müdür? uzana uzana uzana (gaztede vardı :)) atlar atlar[hline]C kişisi, 14 July 2003 15:01 tarihinde demiş ki: fintiki funtuku hedehödö pırt cırt kamtiki kıpçak, tikitiki ta... hödöley hödöley, tirinirinom. dunganga dıpçıs çikiçiki ba-ba. filan da falan, bla da blu. dordik dordik mogu mogu...
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 hehe kelime oyunu diil ama kelime oyunu diince hep bu 2 si aklıma gelir nedense: yerin kulağı vardır,ben yer miyim ,hayır yemem[hline]Ph'nglui mgwl'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn... .................................thE CaLL oF Cthulhu... icQ:320006868 :rock:obEy yOUr mastEr!¡:rock:
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 said: Cthulhu_, 12 October 2003 16:38 tarihinde demiş ki: hehe kelime oyunu diil ama kelime oyunu diince hep bu 2 si aklıma gelir nedense: 1-yerin kulağı vardır,ben yer miyim ,hayır yemem 2-cthulhu can't rule a country,why?¿,because he isn't a ruler.. [hline]Ph'nglui mgwl'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn... .................................thE CaLL oF Cthulhu... icQ:320006868 :rock:obEy yOUr mastEr!¡:rock: [hline]Ph'nglui mgwl'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn... .................................thE CaLL oF Cthulhu... icQ:320006868 :rock:obEy yOUr mastEr!¡:rock:
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Arkadaşlar bunun en büyük kanıtı biziz. Yıllardır BonePART'ın yazdıklarını okuyoruz.[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım
Solonor Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 tamam da bone bazen baş-son harfleri de karıştırıyo. =)[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Don't Cause any Trouble.
DiaBoLiC Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 ya gazteden kesmiştim bunun küpürünü ama şimdi bulamıcam[hline]Trust hurts, betrayel kills... İn the Name of God, impure souls of The Living Dead shall be Banished into eternal Damnation. Amen. Aket-Atum, 18 August 2003 16:54 tarihinde demiş ki: ayrıca benim adım thomas disease bana komaz Bonus 18 August 2003 18:36 tarihinde demiş ki: İleriki levıllarda summon maganda, summon yeniçeri gibi büyülerde geliyor
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 işte araştırma genişletilebilir.[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım
Apache Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Ben bu balşlığı tek kelime olraak odkudum.
Salieri Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 zeatn alıçşmıtı byöle bir tharde oslun ynidee iglniç bir knou..
Wulfgar Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 said: Estel_Anorien, 12 October 2003 16:40 tarihinde demiş ki: Arkadaşlar bunun en büyük kanıtı biziz. Yıllardır BonePART'ın yazdıklarını okuyoruz. Nihohaha yarıldım valla... ve gönülden bir +1 verdim Estel e[hline]Avatar the Fallen
GuNBoX Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 dur durali durdur durali[hline]Batıdan batar Güneş;karanlık basar birazdan. Gece gölgeleri çöker,kapı açılır o zaman, Pencereden sızar ışık,etrafı aydınlatır. Korkmayın kara kızılağaçtan!Kır söğüt zararsızdır! Korkmayın ne kökten,ne daldan! Click to my world wide web site
Batilc Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 said: Salieri, 12 October 2003 18:59 tarihinde demiş ki: zeatn alıçşmıtı byöle bir tharde oslun ynidee iglniç bir knou.. simdi farkettim bunu sole yazsaydın okuyabilr miydik? ztnae açıılştım yelöb rbi edraht nulos ediney çlingi rib ounk.[hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts Deli Etmeyin Beni
KaReeM Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 The paomnnehil pweor of the hmuan mnid. Aoccdrnig to a rscheearch at Cmabrigde Uinervtisy, it deosn't mttaer in waht oredr the ltteers in a wrod are, the olny iprmoetnt tihng is taht the frist and lsat ltteer be at the rghit pclae. The rset can be a total mses and you can sitll raed it wouthit porbelm. Tihs is bcuseae the huamn mnid deos not raed ervey lteter by istlef, but the wrod as a wlohe. Amzanig huh? diye bir mesaj geldi geçen gün icq'dan bana...[hline]Korkmamalıyım, korku akıl katilidir...
Wulfgar Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Gerçektende takılmadan çota diye okunuyo o cambridge university hadisesi...[hline]Avatar the Fallen
Öne çıkan mesajlar