Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

peugeot 407 veya passat

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
passata hiç binmedm. ama alman arabası olmasından dolayı bi saygım var tabii. ancak kime sorsam beğenmiyor. 407 kullanıyorum. 1.6 hdi izlenimlerimi söyliyim:
*406 dan indiğim için motor sesi rahatsız etti biraz dieselden dolayı ama alıştım.
*sağlam yokuşlarda elfreni olmadan zor kalkıyor.
* 2200 devir dolaylarına kadar motor yetersiz ancak 2000 üstü kullanırsan motor zevk vermeye başlıyor.
*ekonomisi şahane ankara-mersin 60 ytl :) 2.0 benzinli 406 dan sonra süper geldi :)
*şehir içinde 7.3 şehir dışında 5.6 lt yakıyor.
*kızlar görünüşüne hasta :P(gerçekten:))
*vermiyor ancak şuan çoğu araba öyle galidireksyon sanırım elektronik ve 406 daki zevki ba.
*altı yere çok yakın ama altında koruma sacı var gereksiz yerlerde çarpıyor ama sac olduğu için alışıyorsun ve bi problem olmuyor.
*99 model 406 dan inince teknoloji fln hoş geldi ama passat ta aşağı kalmaz sanrım.

407 diesel için kısaca ekonomik, iyi görünüşlü, ama biraz kibar bi araba diyebilirm.
Mesaj tarihi:
said:
Syn
üye [şikayet et]
§ 04 Ağustos 2007, Cumartesi - 22:30 [ özel msj ]
Passat tabiiki de.Sensöründen tutta kaç kmlik benzin kaldıgını,yakıt emisyonunu falan herbisini gösterio

407 göstermiyomu :)
Mesaj tarihi:
said:
Syn
üye § 04 Ağustos 2007, Cumartesi - 22:30 [ özel msj ]

--------------------------------------------------------------------------------

Passat tabiiki de.Sensöründen tutta kaç kmlik benzin kaldıgını,yakıt emisyonunu falan herbisini gösterio

ahha öyle ise passat kesinlikle !
Mesaj tarihi:
Bilmiyorum başka neler var ama o dediklerin 2007 yaris te bile var.
96 da vectramız vardı onda da vardı vs.
407'de de standart olması lazım.

[ Mesaj 05 Ağustos 2007, Pazar - 20:41 tarihinde, CaNNi tarafından güncellenmiştir ]
  • Yeni Oluştur...