dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 olsa olsa evcil hayvan sapığı olur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 anam bizde zorlama yok hayvan insan =) fasdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 [spo] [/spo] bu resimde cok tatli cikmis. kedi, sen degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EharD Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 200 Ytl biraz fazla değil mi ? bi çok farklı şey söyleniyo kesin bişeyler öğrenebilirsem çok iyi olacak aslında. Bi yerde de 80 YTL olduğunu duymuştum. Kesin bilen birinden rica ediyorum arkadaşlar.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Şimdi yerine göre, hayvanına göre. safkandır, anası babası çok güzel hayvandır pahalı satarlar. Daha çok yeni doğmuştur 100 milyona satar. Ama tam 1.5-2 aylık olmuştur aşısı falan yapılmıştır o zaman aşı parasını da senden alır :) gezmen lazım bol bol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 abi o ne ya cok sevimli kafasını ısırırım onun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 siyam niye beslenir anlamam. mis gibi sokak kedisi varken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 asaleti var abi ondan, kraliçe gibim bişey.ama kedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Siyamlar yavruyken cok güzelde, büyüyüp olgunlaşınca çok kötü cins bişi oluyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 evet ya. ben de büyüklerini sevmiyom. böyle artis gibi, böyle pis gibi bişi oluyolar. asaleti nabıyım lan. işime yarıcak olsa, kaprisli karı alırım kendime. bana oynıycak kedi lazım. siyah beyaz erkek sokak kedisi, 6 aylık. mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Siyamlar cok daha sosyal yahu tam oynayacak yuvarlanacak kedi. Çocuklara karşı da pek bir insiyatifliler kuyruğunu çeken yumurcaklar ısıranlar olduda bir karşılık verdiğini görmedim tin tin tin uzaklaşmaya çalışıyor çocuklardan böyle durumlarda. Onun dışında gayet tembel bir hayvan arada bezgin bekir gibi kendi etrafında turlayıp tekrar yatıyor,küçükken baya hareketli de büyüyünce miskinleştikçe miskinleşiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 evet benim de siyam wardı , haywan 3 yasından sonra pek bi alakasız olmustu biizmle , takılırım ben kafama göre bkmayın siz bana modndaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 kedi dedigin vahşi olcak asi olcak tırmalıcak o yüzden seviom bende sokak kedilerini ısırıyolar falan daha güzel dişi olsunlar ama ki arada kendilerini sevdirsinler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SÝYAMÝ Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 valla siyam kedileri için 200 tl çok diyemicem özelliklerine bakarsanız kedilerin prensi olarak bilinir 1000 dolara bile siyam kedisi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 üf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noahs`Ark Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Benim 9 aylık bir siyamım var ve şu an bakamıyorum sahiplendiricem. Karneli ve eğitimli Chocolatte Point. Düşünürsen bana ulaşabiirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Noah o topiğe ulaşabilcem mail falan yazar mısın, sağa sola söyledim dışarıdan ulaşabilcek olabilir pati üyesi olmayan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar