EharD Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Arkadaşlar yavru siyam kedisi almayı düşünüyorum. Bana bu cinsin özellikleri ve fiyatı hakkında bilgi verirseniz sevinirim. Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 2 seneye yaklaşıcak siyam Kedim var "Köpük" Pati pette eski topiklere bakarsan görebilirsin. çok güzel hayvanlar zaten. çok da akıllılar. belli küçük zamanlar haricince pek tüy dökmezler. gayet temiz ve titizler. ilk dişleri ve tırnakları çıktıktan sonra ne seni ısırır ne tırmıklar , dost canlısıdır çok. bebekmiş gibi kucak bile ister :D oyun ister. başına buyruk özgür hayvandır. öyle gel deyince gelmez git diyince gitmez. sahibini çok sever :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EharD Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 bi de fiyatları hakkında bilgi alabilirsem çok sevinicem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 ben kendim almamıştım onu hiç bilmiyorum o konuyu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EharD Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 sana özelden de yazdım ama şu yavruların konusunda ne diyosun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 yaw açıktan da yazsanız da biz de öğrensek fiyatları. hiç olmazsa uygun bi fiyat aralığı verin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EharD Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 fiyat bilen varsa açıktan yazsın tabi ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Canlı varlıkları satmaya ya da satın almaya utanmuyor musunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 yok utanmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EharD Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 @Gerge Alaka?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Ben de satış konusuna karşıyım. Ama herkesin kendi düşüncesidir, utanmıyor musunuz yaklaşımı yanlış olmuş. X satar, Y alır. Z ücretsiz verir, limit sonsuza gederken pek mutlu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demorah Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 2 yıl önce 200 milyona almıştım büyük beşiktaş çarşısından Ama daha ucuza bulursan dikkatli ol çünkü annesinin yanından çok erken alınan yavrular ölebiliyor [ Mesaj 04 Ağustos 2007, Cumartesi - 13:11 tarihinde, demorah tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 200 milyon mu, oha. Gerçi hayvanları evde besleme talebinin çok fazla olmadığını, pet shopların da işinin bu hayvanlara bakıp, büyütüp, çoğaltıp sağlıklı bir şekilde kişiye iletme olduğunu düşünürsek belki olabilir. Bu biraz da parayla hayvan almaya utanmıyor musunuz a cevaptı. Sokaktan siyam kedisi bulamaz sanırım isteyen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 abi siyam bu. normal bi kediden çok farklı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 siyom kedisi var bende. siyamın aynısı. ekonomik yalnız. ucuza bırakırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 dynun siyamını biliyorum hatta bende beraber çekilmiş resimleride var hattaha o kedinin banyodan çıkmış resmi bile var bende =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 nasıl ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 bekle upload ederim 10 dk ya =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 dur ben de örnek olsun diye koyim kardeşimle köpük'ü al sana siyam. muyckkkk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 ahanda dinan ve kedisi =) [spo][/spo] [spo][/spo] [spo][/spo] [spo][/spo] [spo][/spo] HoplayanManda Fury' emret komutanım =) nerde kedi köpek resmi var toplarım çok seviyorum hayvanları öz. kedi ve köpek ama evde yer yok 2 kuş 1 balık nerde resim görsem tel e atarım hele seninki gibi şeker bir kedi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 yaa bulurum ben bütün kimlik bilgilerin elimde =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 aa çok şaşırdım valla :) teey tey :D selam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 as =) neyse konuyu dağıtmayalım siyam diyorduk :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Ahahah Dinan'ın sapığı çıktı =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 o.O =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar