Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Siyam Kedisi fiyatları

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
2 seneye yaklaşıcak siyam Kedim var "Köpük"

Pati pette eski topiklere bakarsan görebilirsin. çok güzel hayvanlar zaten. çok da akıllılar. belli küçük zamanlar haricince pek tüy dökmezler. gayet temiz ve titizler. ilk dişleri ve tırnakları çıktıktan sonra ne seni ısırır ne tırmıklar , dost canlısıdır çok. bebekmiş gibi kucak bile ister :D oyun ister. başına buyruk özgür hayvandır. öyle gel deyince gelmez git diyince gitmez. sahibini çok sever :))
Mesaj tarihi:
Ben de satış konusuna karşıyım. Ama herkesin kendi düşüncesidir, utanmıyor musunuz yaklaşımı yanlış olmuş. X satar, Y alır. Z ücretsiz verir, limit sonsuza gederken pek mutlu.
Mesaj tarihi:
2 yıl önce 200 milyona almıştım büyük beşiktaş çarşısından Ama daha ucuza bulursan dikkatli ol çünkü annesinin yanından çok erken alınan yavrular ölebiliyor

[ Mesaj 04 Ağustos 2007, Cumartesi - 13:11 tarihinde, demorah tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
200 milyon mu, oha. Gerçi hayvanları evde besleme talebinin çok fazla olmadığını, pet shopların da işinin bu hayvanlara bakıp, büyütüp, çoğaltıp sağlıklı bir şekilde kişiye iletme olduğunu düşünürsek belki olabilir. Bu biraz da parayla hayvan almaya utanmıyor musunuz a cevaptı. Sokaktan siyam kedisi bulamaz sanırım isteyen.
Mesaj tarihi:

ahanda dinan ve kedisi =)

[spo][/spo]

[spo][/spo]

[spo][/spo]

[spo][/spo]

[spo][/spo]

HoplayanManda Fury' emret komutanım =)

nerde kedi köpek resmi var toplarım çok seviyorum hayvanları öz. kedi ve köpek ama evde yer yok 2 kuş 1 balık nerde resim görsem tel e atarım hele seninki gibi şeker bir kedi =)

• Yeni Oluştur...