Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

x-men

smerten

Öne çıkan mesajlar

Anadolu Uni. de vardı ..Sen eski sayılarımı istiosun anlamadım.Oarada siyah beyaz en eski X-Men ler var.İstersen senin icin alıp fotokopi yaparım ve okurum..Saka saka sana yollarım bi yolla ..[hline][b]One of these days, I'm going to cut you into little pieces [i]
Işıgın hep parlasın deli elmas!
İtinayla seytan cıkarılır...
Sosyal ağlarda paylaş

hayır istediğim 1. sayıları..
wolverıne pdf sını yollarsan cok sevınırım bone.. pm fln mı atam?
uncanny nın ılk sayısını okudum (bkz:x-men klassık serı yenıden dogus)[hline]Duxus
---------
Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım...
---------
-What are you doing my boy?
-Succeeding you, Father!

Sosyal ağlarda paylaş

bakalım elimde neler var:
Fantastic Four vs X-Men 1-4
Spider-man Maximum Carnage
Uncanny x-men 401-429
The Tick
Wolverine 1-65(içinde arkabahçenin çıkardığı klasik seri wolverine'in renklileri var)
bunlar jpg idi

bunlar pdf:
Uncanny X-Men 8,18,56,98,108,142, 143, 146, 148, 149, 150, 151, 194, 226, 272, 282, 285, 321, 322, 334, 335, 336, 337, 384, 391, 394, 395, 399, 400, 401, 426

Bu arada çzgi roman çekip duruyorum..
Eğer istediğiniz birşey kargo parasını siz verdikten sonra istediklerinizi yollarım.

Bu arada mesela 396,497,398, 392, 393 çek 391-401 arası pdfleri yolla derseniz onları da çekerim..

uncanny x-men, wolverine çizgiromanlarını, x-men evolution bölümlerini bitirmeyi ve toptan başlıyıp izlemeyi düşünüyorum.
Downloadlar bitince toplu halde cd ile yollayabilirim..[hline]Olmaya devlet cihanda bir nefes sıhhat gibi
Sosyal ağlarda paylaş

ankarada oturuyorum kargoyla yollarım[hline]Beggar - Alms for the poor, alms for the poor
Lazar - Here, Reb Nahum, is one kopek.
Beggar - One kopek? Last week you gave me two kopeks.
Lazar - I had a bad week.
Beggar - So, if you had a bad week, why should I suffer?
Sosyal ağlarda paylaş

bu arada ankarada x-men, red kit, spider-man, süperman, conan felan bir sürü çizgiromanın satıldığı bir yer buldum..
eskileri de yenileri de var..

sanırım her biri 2şer milyon..

isteyen olup para yollarsanız alırım size ordan..

ayrıca pcimdeki pdf, jpeg ve avi koleksiyonumu genişletiyorum. İsteyen olursa söylesin yollarım kargoyla..
JPEG dediğim, çizgiromanların scanletilmişi oluyor..[hline]Beggar - Alms for the poor, alms for the poor
Lazar - Here, Reb Nahum, is one kopek.
Beggar - One kopek? Last week you gave me two kopeks.
Lazar - I had a bad week.
Beggar - So, if you had a bad week, why should I suffer?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...