BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 işte açık bıraktım 40-50kb/sn ile ortalama olarak indirmiş xtreme mod. cfosspeed ayarlarını bılen varmı? ayarı varmı daha dogrusu onun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patateskabak Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 ayar yok crack felan kur o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Bende de r8 var. Ne upload nede download stabil delirecem ne zmaan 100k ya ciks direk 70kblere cekiyor kendini o civarlarda da indiriyor, gerci tum dosyalarin kaynaklari 20 civarinda muhtemelen ondan. Gecen yatmadan 3 tane film ekledim kaynagi 200+ olan hepsi gelmisti sabaha mesela. Bu arada ben cfospeed falan kullanmiyorum kesinlikle, bir kere kurdum bilgisayar cokuyordu bir daha kurmaya korkuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 buyur burdan yak ehehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 r8 i nerden bulcaz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 cfosspeed i kurdum nette gezinmek falan rahatladıda downloada bi hayrını göremedim henüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Ben bu Emule'dan istedigim verimi oldum olasi alamadim zaten. Millet nasil 100+kb/s ile cekiyo stabil cok sasiriyorum benimki 100 gormuyo zaten oda ilginc. Su an yine 3 adet bol kaynakli film ekledim vurdu 97lere, kaynak az olan dosya olunca 50kb/slerde sabit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar