Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Evleniyorum =)

Korax

Öne çıkan mesajlar

Eheueh,kişisel bölümünü görünce yazayım dedim.
Efenim 20 ağustos günü,alanya'da evleniyorum.Eşim İsveç uyruklu ve İsveç'li bir hatun kişidir.Hayırlısıyla sene sonu yada 2008 başlarında isveç'e taşınıyorum.Konservatuvar mezunuyum,kurduğum bağlantılarla mesleğimi icra etmeye devam edeceğim.

Sevgiler :)
Sosyal ağlarda paylaş

Teşekkür ederim herkese :) şimdi şöyle açıklayım,1 senedir süren bi ilişkim.Allahtan çok anlayışlı,dürüst,her nekadar maço olmasamda bizim gelenekler biraz garip onlara elinden geldiğince uyum göstermeye çalışan bi hatun kişi.

Yaşım evlilik için biraz küçük bence ama,açıklayım,sora ne evliliği bu yaşta demeyin :) 21 yaşındayım.Konservatuvar mezunuyum,klasik müzikle devam etmeyi düşünmediğimden hayatıma,burda gece hayatıydı bardı,club'tı bilimum biriki ünlüydü kazanıyoruz geçinip gidiyoruz ama,şuda varki 30 yaşına geldiğimde hala bu şekilde devam etmek istemiyorum hayatıma.Neticede ozamanda bi eşim veya çoluk çocuğum olduğunda,gece hayatıydı bardı konserdi devam etmek pek hoş olmazdı diye düşünüyorum.Bi kaç iletişimde olduğum yabancı/türk birileri var isveç'te elbet.Hem ordaki jazz/funk/fusion/r&b vs tarz için,hemde türklerin icra ettiği işler için.Onun dışında stockholm üniversitesine başvurumu yapacağım gider gitmez.Eğitmenlik için formasyon alıcam sanırsam,6-12 ay dil eğitimi ve busırada formasyon gibi.Busırada bass ile işlere devam etmeyi düşünüyorum.

İlişkimiz 1 seneyi geçti,hemen gidip düzen kurmak istedim.Çünkü bakarsın,en kötü ihtimalle; olmaz anlaşamayız,yada iş güç tutturamam falan atıyorum 2 sene kaybederim.23 yaşında buraya döndüğümde,hiçbişey kaybetmiş olmam ve kaldığım yerden devam edebilirim.

Tabi ben bunları enkötü ihtimalleri düşünerek baz alıyorum.Unutmadan netten falan tanışmadık,en uzun ayrı kaldığımız zamanda 2 ayı geçmedi.Yani yürüyen bi ilişkimiz vardı zaten,böyle bi sonuca bağlama kararı aldık.
Umarım herşey yolunda gider diye ümit ediyorum :)

@Bonepart fedaykin olmasın?hatta onun üzerine benim bu halay olayı falan doğmuştu :D

@Horace valla bilemiyorum,biraz durgun sanki,ama görüştüğüm elemanlar,funk ve jazz alanında inanılmaz çalışma fırsatı olduğunu ve çok fazla bass gitarist olmadığını söylüyolar.Ki düşünüyorum,isveç'in adamakıllı çıkardığı bi Jonas Hellborg'unu biliyorum başkada aklıma gelen adam yok :)

@Akerfeldt çok teşekkür ederim :) kışları 21 saat karanlık yazları 21 saat aydınlık.Öyle alakasız bişey,ama alışırım gibime geliyo,şimdiden odaya siyah perde aldım bile yazları için :D

@Vanille sen böyle konusmaya devam et,alamanya nasıl olsa yakın olacak,sora evin kenarına köşesine benzin döküp,kibrit çakıp kaçarım :D

Herkese teşekkür ederim arkadaşlar :)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
@Vanille sen böyle konusmaya devam et,alamanya nasıl olsa yakın olacak,sora evin kenarına köşesine benzin döküp,kibrit çakıp kaçarım :D

oh fanteziye bak, oldu hacim oldu.
yengeyi de getiriver. :P

en azindan mansetlere cikabiliriz, iyi.
said:
evli ve karili bickin deliganli ko. rax. (14) ,ulmün ücra köselerinde yasayan gönüllü ev hanimi madure'yi hunharca yakti. hizini alamayan genc, benzini üstüne dökerek, hakan tasiyanin o akillardan silinmeyen sarkisini söyledi.
güz güllerii gibiğyiiim hiic bahar yasamadiiğmm.gencin yeni cikan biyiklarinin önce alev almasi ordan gecmekte olan alamancilari büyük hayretlere düsürdü.

[ Mesaj 04 Ağustos 2007, Cumartesi - 21:48 tarihinde, vaniLLe tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

ya sen hasta ruhlu bi insansın söylemişmiydim bilmiyorum ama? çıkmıyomuydun sen dışarı çık gez git bi hava al kendine gel eheh,resim koyalım bari ozaman =)

edik:kızma nilcan,biliyon nekadar seviyom seni =)

[ Mesaj 04 Ağustos 2007, Cumartesi - 22:01 tarihinde, Korax tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...