ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Şimdi Excel de öyle bir form hazırlamam gerekiyor ki, elimizde bulunan fatura nüsnalarına baskı yapsın. Yani Faturayi bilgisyarda doldurup, o hazır faturaya bastircaz. Şimdi asıl sorun şu, Faturada Toplam:, KDV, falan filan yazcaz. Ama o yazılar cıktıda cıkmıcak :) Aslında şöyle sormaliyim, Excel de bir yazıyı cıktıdan nasıl muaf ederiz?Hayalet yazı gibi bişi varmi excel de? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 beyaz yazarsın gizlemek istediğin yeri.bilgisayarda imleçle o kısmı seçtiğinde görünür sadece.baskıda görünmez... başka bi yöntemi varsa bilmem :P [ Mesaj 02 Ağustos 2007, Perşembe - 17:41 tarihinde, Redogski tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Onu bende düşündüm de, kullancak kişiye bunu acıklamak ölüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 yazdırırken seçerek yazdırtabilirsin.istemediğin kutuyu seçtirmezsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 office excel 2007 için çözüm verebiliyorum, 2003'te var mı bilmiyorum. test de edemiyorum. page break preview'e geçeceksin. oradan ctrl tuşuna basılı tutarak, yazdırmak istediğin kutuları seçeceksin. dağa sonra sağ tuşa tıklayarak "set print area" opsiyonunu seçeceksin. böylece sadece seçtiğin bölgeler basılacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 biliyorum cok şey istiyorum fakat, Kullanıcı sadece Print diyebilcek kapasiteye sahip bir kişi. CTRL+P yapıp ENTER a basabilir sadece :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 bi çözüm bulursan burayada yazarmısın. merak ettim :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 print area bir kere belirlersen o dökümanda hep o alan yazdırılıyor diye hatırlıyorum. en azından fi tarihinde print area verilmiş bir belgede öyle bir sınırlama olduğunu anlayana kadar imanım gevremişti.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 said: biliyorum cok şey istiyorum fakat, Kullanıcı sadece Print diyebilcek kapasiteye sahip bir kişi. CTRL+P yapıp ENTER a basabilir sadece :) cevabı müm vermiş. bir kere print area tanımlayıp kaydettikten sonra, hep öyle kalır. abicim bir deneyin bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar