Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 http://sharebee.com/b86f3b63 Bir tanesi teori, diğeri gitar hakkında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 süpersin hemen sömürüyorum solo gitar hakkında birşeyler vardır umarım [ Mesaj 02 Ağustos 2007, Perşembe - 15:06 tarihinde, Sensible tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 solo hakkında değil. Daha genel - teknikler, diziler falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 indiriyorum. +reput bro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 bnunla gitar öğrenebilir miyiz gerge Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 ben bununla öğrendim temeller. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Gerge peki şöyler biraz ileri solo gitar teknikleri falan var mı? Bir de tüm scaleleri gösteren bir kaynak arıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Troy Stetina - Heavy Metal Lead Guitar 1 ve 2 ve Troy Stetina - Speed Mechanics for Lead guitar öneriyorum bende :P Nick Nolan - Rock Lead da güzelmiş şimdi baktım (türkçe olarak bora uslusoyun kitabı var anlatıyordu sanırım scaleleri) [ Mesaj 02 Ağustos 2007, Perşembe - 17:08 tarihinde, Mithr tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 tüm scalelari gösteren kaynak Guitar Pro'dur. Troy Stetina'nın lead gitar için kitapları vardır - iyidirler. Ftp serverinde varlar. açtım şimdi, gir indir. kullanıcı bilgilerini özelden yolluyorum. LibraryNon-FictionScienceMusicGuitarTroy Stetina Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Gerge Rock Guitar Secret'in mp3 dosyaları varmı sende acaba edik:buldum tamam neyse :P [ Mesaj 02 Ağustos 2007, Perşembe - 17:11 tarihinde, Mithr tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 nereden buldun! arıyordum ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 bende vardı bu kitapda,jpg versiyon,mp3leri varmıs içinde,ben pdf seninkisi diye sevinince unuttum jpg versiyonda oldugunu :P edit:noktalama isaretsiz çok anlaşılmaz oldu :P http://rapidshare.com/files/46540762/Rock_Guitar.rar stajdayım nasılsa vaktim bol :p upload ettim lazımsa indirebilirsiniz rock guitar kitabının mp3 dosyaları(gergenin upload ettiği) [ Mesaj 02 Ağustos 2007, Perşembe - 17:42 tarihinde, Mithr tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 sağol. indiyorum şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Direkt yapistim suluk gibi :) saolun arakdaslar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar