Fiulus Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Bu long Term ve Short Term murder countlarda düşüş oluyor mu? Oluyorsa bu düşüşü sağlayan etmenler nelerdir :S Ya da soruyu sşöyle değiştireyim: Long Term ve Short Term'de sahip olduğum 1 murder count'u sıfırlamak için ne yapmalıyım :S [ Mesaj 02 Ağustos 2007, Perşembe - 03:31 tarihinde, Fiulus tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 long termler normalde 24 shortlar 6 satte ya da 8 satte 1 düşüodu sanırım. hiç crim bile olmaman lazım ama. burda böylemi ayarlar bilemicem. edit:typo. [ Mesaj 02 Ağustos 2007, Perşembe - 03:33 tarihinde, Luriel tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fiulus Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Huh O.o Criminal olmak yok mu O.o Bi Thief olarak işim oldukça zor anlaşılan :/ Neyse bende skill kasiim bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Crim olursan bişi olmaz diye biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 dv de öyleydi uzun süredir oynamadım oyunun mechanicleri deişmiştir zaten runuo 2.0 releaselenmiş burası 2.0 mı onuda bilmiyorum yetkiliye srosanız daha iyi zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 ayarda bir sorun var yanliz benim hiç düşmüyor. fi tarihinde bi champde pk oldum hala 12 lt mc var. short term bile anca 8 oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Ayarlarda sorun yok da. 40 online saatte 1 mc düşüyor. O yüzden normaldir pek düşmemesi. Çok girmiyorsun ki zaten. Onu 20'ye düşürüyoruz yakında. [ Mesaj 02 Ağustos 2007, Perşembe - 18:46 tarihinde, Mirage tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 ha online saat yani tamam. ii madem Idle olanları kiklemeyin bi süre :p mc düşsün eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 20 ne be? 2 ye düşürün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 malımızı çalan hırkızı indiriversek mc veriyo mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaming Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 çalarken farkedersen, sana crim olursa vermez diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 said: Emaleth, 03 Ağustos 2007, Cuma - 09:46 tarihinde demis ki: malımızı çalan hırkızı indiriversek mc veriyo mu? Malınızı çalması yada çalmaması farketmez. Gri, mavi olması da farketmez. Thieves guild'e üye birini öldürürseniz size mc veremez. Ayrıca thief arkadaş kendisi mc alırsa thieves guild'den çıkar. O yüzden thief size saldırırsa bir yolunu bulup kendinizi öldürün, sonra mc verin. Bir süre men etmiş olursunuz arkadaşı hırsızlıktan. :D NOT: Size MC veremez, ama mavi bir thief'i öldürürseniz crim olursunuz ve karmanız düşer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neferon7 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 hehe mirage hiç hoış şeyler sölemiosun ama kelle koltukta gezioduk şimdi tam hedef adamı olcaz. yakında birt bankın orda salladırcaklar beni sonra üzülmeyin ama bak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar