Yenerk85 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 orcların shoulderlerini küçültmüşler farkettiniz mi? Nedeni ne acaba? Külkedisine benzemiş bir zamanların en karizmatik ırkı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 cüce işte bildiğin. fazla bile.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Orclarmı cüce? Ayrıca bi sonraki patchde fix edilecek görüntüleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 pardon yanlış yer yanlış zaman :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Ya, rp için orc warrior kastım, direk full replica grunt gear'ı topladım, orgrimmar'da yürüyordum. Sonra bir sabah bir açtım, WTF?!?! Shrunk?! oldum. =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 bi resim koyarmısınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zepan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 epeydir böyle sebebini bende merak ediorum ve nezaman düzelecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 yeni patchde düzeleceği kesin mi ya? çok önemli vallahi benim için yeni halinden nefret ediyorum çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 orc dediğin bodur olmalı.kısa kel hafif şişman kütük balta.üstüne koşarken psikolojik baskı altına girmen lazım.orctan warlock olmaz,rogue da olmaz,tank warriorda olmaz,hunterda olmaz.onlar 2h axe kullanan mortalla windfury ile baltayı oturtup karpuz gibi yaran ırklardır.dileğim yeni patchle orcların biraz daha odun olmaları ve sadece 2h axe kullanabilen shaman ve warrior olabilmeleri [ Mesaj 02 Ağustos 2007, Perşembe - 13:26 tarihinde, Lorrotar tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 looks gay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Orclar warlock olmaz diosun da Eredar ırkı dışında ilk Warlock olan adam Gul'dan o da Orc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Unfortunately patch 2.1.3 introduces a bug making Orc shoulder items smaller than they should be. This is slated to be corrected in an upcoming patch. Sorun yok =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar