GE-TA Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Bir fıkrada vardı. Hamamböceği ile karpuzun genlerini birleştiriyordu genetikçiler. Karpuzu kesince çekirdekler kaçışıyorlar falan. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 izmir forum bornova ve ege uni. kampusun ordaki kipalarda var hep göruyorum ben. fıyatıda yanlıs hatırlamıyosam kilosu 700 bin eski turk lirasıydı. cekirdekli karpuzunda :D 400bin. ama hiç merak edipde almadım.rengi fln böle direk yeşil beyazları yok yani. alanda görmedim zaten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 said: karpuz üye § 02 Ağustos 2007, Perşembe - 00:39 [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- Yok öyle bir şey. Kendi çevremde çok baktım, herkesin çekirdeği var bizim ailede. Genetik bozukluk o, kısırlık da deniyo kısaca, çok nadir çıkıyo ama aslında olmaması lazım. soyları da tükeniyo zaten kısır olduklarından... Ailesini öldüren akli dengesi bozuk karpuz İstanbul'da polis tarafından yakalandı. Dün gece saat 2 sularında cinnet geçirerek "çekirdekli olup olmadıklarına" bakmak için ailesini ekmek bıçağıyla keserek öldüren ve ardından kayıplara karışan D.D. polisin başlattığı operasyon sonucu Boğaziçi Üniversitesi Kimya Mühendisliği 1. Labaratuarında, suç aleti olan ekmek bıçağı ve dilimlenmiş limonla ele geçirildi. "Sadece çekirdeklerine bakacaktım" diyen D.D., karpuzluk hali, hepimizin başına gelebilir, emin olmalıydım diyerek kendini savundu. Çekirdek ve karpuz konusundaki saplantısının sebebi öğrenilemeyen D.D.'nin aklını internetteki satanist sitelerin karıştırdığından şüpheleniliyor. Polis otomobiline götürülen genç sabıkalının son sözleri "Kan kırmızısı bunlar, bizde kelek yok" oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 muahhahahah.. süper olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar