Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Çekirdeksiz Karpuz

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ben bi kere adıyamanda tesadufen cıktıgını duymustum yıllar önce. her karpuz yedigimde aklıma o geliyo valla. ama senin bahsettiğim sanırım özel yollarla üretilen karpuz. lezzet olarak bir farkı var mı acaba?
Mesaj tarihi:
İstanbul Metro'da satılıyor. Tadı çok iğrenç olur iye düşünmüştüm ama fena değil.
edit: Çekirdeksiz olunca tohumunu satan tüccara bağlı oluyorsun.

[ Mesaj 02 Ağustos 2007, Perşembe - 00:28 tarihinde, Redeagle tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
evrenin en gereksiz icatlarında biri diyeceğim ama yanlış olacak.. hem bu bi icat değil hem de en gereksizi küp şeklinde karpuz!

Şekürdeklerü ile güzel kardeşim karpız! Çocukkene ananemin evinin duvarına çıkar dilim karpızı şapırı şupuru yerdik ve o çekirdenkler falan da dirseklerimizden aşağıya inerdi.. tamam pis bi yeme tarzı karpuz için ama o zamanlar çok tatlı gelirdi öle yemek. nostalji de yaptım arada.. ehah
Mesaj tarihi:
Yok öyle bir şey. Kendi çevremde çok baktım, herkesin çekirdeği var bizim ailede. Genetik bozukluk o, kısırlık da deniyo kısaca, çok nadir çıkıyo ama aslında olmaması lazım. soyları da tükeniyo zaten kısır olduklarından...
Mesaj tarihi:
çekirdeksiz karpuz, iç organsız insana benzer. nasıl bir insanı yerken iç organlarını tükürüyosak, karpuzun çekirdeklerini aynı şekilde tükürürüz, sonra bunlardan tükürdüğümüz yerde insan ve karpuz ağaçları çıkar. ağaçtan düşen insanlar karpuzları toplayıp yer, böyle bir düzen, böyle bir döngü var dünyada.
Mesaj tarihi:
çekirdeksiz karpuzları siyonist güçler bizim çiftçimiz yok olsun diye ithal ettirtiyor.

ve hükümet buna çanak tutuyor!

zınısım adnıkraf ninekilhet

sıkıyorum tabii
  • Yeni Oluştur...