Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Böyle birşey oloduğunu duymuştum. Nereden buluruz? Fiyatı nedir? Tadı nasıldır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 ben bi kere adıyamanda tesadufen cıktıgını duymustum yıllar önce. her karpuz yedigimde aklıma o geliyo valla. ama senin bahsettiğim sanırım özel yollarla üretilen karpuz. lezzet olarak bir farkı var mı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 ya bu çekirdeksiz meyveleri anlamıyorum ben.Lise bilgilerimden hatırladığım kadarıyla meyve çekirdeği beslemek ve korumak için yokmuydu o zaman çekirdeksiz meyve nasıl oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 İstanbul Metro'da satılıyor. Tadı çok iğrenç olur iye düşünmüştüm ama fena değil. edit: Çekirdeksiz olunca tohumunu satan tüccara bağlı oluyorsun. [ Mesaj 02 Ağustos 2007, Perşembe - 00:28 tarihinde, Redeagle tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 evrenin en gereksiz icatlarında biri diyeceğim ama yanlış olacak.. hem bu bi icat değil hem de en gereksizi küp şeklinde karpuz! Şekürdeklerü ile güzel kardeşim karpız! Çocukkene ananemin evinin duvarına çıkar dilim karpızı şapırı şupuru yerdik ve o çekirdenkler falan da dirseklerimizden aşağıya inerdi.. tamam pis bi yeme tarzı karpuz için ama o zamanlar çok tatlı gelirdi öle yemek. nostalji de yaptım arada.. ehah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Küp yiyecek geyikleri taşıma kolaylığı için düşünülmüşlerdi galiba. Boşluk kalmasın arada falan diye. Tembel bir ırkız biraz ondan =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Yok öyle bir şey. Kendi çevremde çok baktım, herkesin çekirdeği var bizim ailede. Genetik bozukluk o, kısırlık da deniyo kısaca, çok nadir çıkıyo ama aslında olmaması lazım. soyları da tükeniyo zaten kısır olduklarından... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 abi uzun muz kalmazsa intihar edecek bir kesim var diyorum!!!1 küp meyveye hayır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 @karpuz azuhahahahha tek kelime ile harikaydı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 abi muzuda dikdörtgen yaparlar :S alla allaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Opet benzinliklerde var çekirdeksiz karpuz. 7Eleven sanırım tüm opetlerde var. Küp karpuzda japon işi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 karpuz nova satıyorduk bir ara kilosuda 1.5 küsürdü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Ben yemiştim, tadı normal karpuzdu. Zaten çekirdekleri yutarım, pek bir şey değişmedi ama daha bi rahattım şapırdatırken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 içinde karpuz ağacı çıkar die kandırırlardı bizi eskiden çekirdekleri yutmayalım diye D: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Ben keserken tüm çekirdekleri ayıklar sonra tabağa koyarım tavsiye ederim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 yerken püftletin.. daha bi kolay sanki ama yanınızda biri varken çekirdekleri püftletmeyin. ayıp oluyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 çekirdeksiz karpuz, iç organsız insana benzer. nasıl bir insanı yerken iç organlarını tükürüyosak, karpuzun çekirdeklerini aynı şekilde tükürürüz, sonra bunlardan tükürdüğümüz yerde insan ve karpuz ağaçları çıkar. ağaçtan düşen insanlar karpuzları toplayıp yer, böyle bir düzen, böyle bir döngü var dünyada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 tabi hayal gücü sınır tanımıyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 yemeyin yedirtmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 çekirdeksiz karpuzları siyonist güçler bizim çiftçimiz yok olsun diye ithal ettirtiyor. ve hükümet buna çanak tutuyor! zınısım adnıkraf ninekilhet sıkıyorum tabii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 yok da ben olsam genetiği ile oynanmış hiç bir şeyi yemezdim şahsen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 çok sıkarsan ezilir dasaaa, ezik karpuzu hiç sevmem, zaten su olur, karpuz dediğin 89% su, 10% kırmızı, 1% diğer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 diğeri çok merak ettim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 diğer dediğim çekirdek, kabuk, karpuz trolleri ve kertenkelebek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 zevki nerde bunun yaa tek tek ayıklıcan o çekirdeklerini sonra suprız gıbı mutlaka içinde bi tane çıkıcak off mis buz gibi olsada yesek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar