Zopik Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Selamlar, Şimdi nasıl desem, efendim ben ara ara yurt dışında zengin ama yurt içinde züğürt olan biriyim : p Paypal hesabımda yurt dışı ödemelerden (freelance işler vs) ötürü güzel paralar birikiyor ama ben adam akıllı şekilde harcayamıyorum o parayı. Bir harcasam süper olacak... derken aklıma yurt dışından paypal ile alıp yurt içinde zarar etmeden satabileceğim birşeyler bulmak geldi. Yurt dışından alışveriş deneyimim hemen hiç yok. Ne alınır ne satılır bilmiyorum. Bana akıl fikir verin mümkünse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 küçük ipucu sana.burda bulunmayan veya çok nadir bulunan ve pahalı olan şeyleri orada çok daha ucuza bulursan o şekilde satabilirsin diye aklıma geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 fotoraf makinesi, lens, laptop, ipod Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 bankalara baskı yapın paypalden para gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 LCD ekran gibi ürünler burdakinin 3'te 1'i fiyatına yurt dışında ya da diğer elektronik aksam ve parçalar ama onlar gelmez tabi oradan buraya. Gelse bile çalışmaz, zannetmiyorum. Fiyatlarını bilmiyorum ama fotoğraf makinesi ve lens mantıklı geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 kargosu vergisi nolucak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 thinkgeek sitelerindeki gibi Türkiye'de olmayan eşyalar, bilumum aşırı vergiye maruz kalmamış yeni oyunlar, gene bulunmayan frp sistem kitapları, eğer koleksiyoncu bulursan kutulu anime serileri bile satabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 toplu getirme gümrükte bam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delirium Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 her turlu elektronik cep telefonu konsol (ozellikle konsol) vs alabilirsin ucuza gelir (ingiltereyi tenzih ediyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 gümrük şefiyle kenk olursan, ki bu tamamen duygusaldır, yüksek miktarlarda getireceğin ürünlerle gayet güzel kâr edebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 %5 komisyonla paypal hesabi kiran adamlar vardi en son etrafta... son çare olarak düşün yine de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar