Misafir Guest Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Cons gibi yüzeysel insanlara sofistike kelimeler ve cümlelerle hitap etmemek gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 allah topunuzun bin türlü belasını versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Dela gibilere kanma Orçun . Bir soru geldi miydi Google/Wiki arıyorlar , sonra böyle afra tafra işte . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 diplomani al oyle gel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Bana bak cons denen şırfıntı...bu forumlarda olmandan son derece rahatsızım........ genç subaylar da öyle....sana tavım.....haberin olsun.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 sizi ALLAH'a havale ediyorum. yüce ræbbım sizin aaaaaaanısı.......... xaenin sçs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 APTAL ÇOCUĞU KANDİL BU AKŞAM KENDİNE GEL BU ALAYCILIK NİYE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 LATİFE ETTİM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 AFERİN.HAK YOLUNA GELDİN SONUNDA SEN DE SEVAP HANEME +12 PUAN SÇS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 rezil etmişsiniz topiği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 eskidi topik zaten. rezil etmişken toparlayalım ozaman; bizsiziarariz İEÜ ekonomi bölümü öğrencisi, ben aynı bölümün eski öğrencisi(terk). eğitim iyi hoş ama büyük üniversitelerde okumuş biri alışamayabilir otelden bozma binasına. ayrıyetten küçücük okula 3 milyar kişi aldıkları için saçma sapan ders saatleri var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Evet yoksa bırakmazdı Cons . Kalitesine yaklaşamamış . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 okulama bok atmassan sevinirim ben senin dersanene laf ediyor muyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 yargiladiniz lan konuyu, cikin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 said: bizsiziarariz üye [şikayet et] § 08 Ekim 2007, Pazartesi - 23:32 [ özel msj ] okulama bok atmassan sevinirim ben senin dersanene laf ediyor muyum dostum okulun çok iyi ancak ben yetemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 haşunubileydin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar