Soulless Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 1. Sınıf bir takim degiliz , guzel bir futbol oynamadik.[hline]Either kill me or take me as I am, I'll be damned if I ever change Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Ah uLen atamadIk bi tane ya ona yanIyom cosamadIk surda[hline]icQ=135954330 CapuLet,17 June 2003 00:12 tarhinde demi$ ki: Merhaba komutla paperdoll u nasıl açtırırım ? Bende kar$IyIm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moncain Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Ne olacak şimdi.İş baraja kaldıysa daha uzayacak demektir.Ondan ümitli değilim açıkçası.[hline] Don't panic No fırfır This is Turkish Technology Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castigater Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 alpay 2 3 kere hatalı pas attı deli etti beni ama onun dışında iyiydi penaltıdan sonra beckham a ne dedi çok merak ediyorum. nihat da çok iyi oynadı hatta takımda adam gibi oynayan tek o vardı ama son paslarda çok aceleci davrandı. ayrıca şenol güneş sergeni takıma almış iyi güzelde takım sergenle çok az paslaştı. ne bilim sergen in olduğu takımda o takım sergenle atağa kalkmalı ama takım sergen le çok fazla oynamadı. şenol güneş takımı iyi motive edememiş bence bugün nihat hariç herkez vasat oynadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 said: Soulless, 11 October 2003 22:19 tarihinde demiş ki: 1. Sınıf bir takim degiliz , guzel bir futbol oynamadik.[hline]Either kill me or take me as I am, I'll be damned if I ever change değilmiyiz?belki değilizdir ama oynadığımız futbol iyidi..dünya üçüncüsüyüz..tek eksiğimiz biraz tecrübe..bence 1.sınıf olmamıza çok az kaldı..[hline]HellHound Konu Saptırma Akademisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unclecan Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Macı best fm den dınlemıs bırı olarak best fmın acılen bır at yarısı gecmısı olmayan futboldan anlıyan bır spıkere ıhtıyacı oldugunu savunmaktayım.Adama helal olsun yani gulmekten kirdi gecirdi bizi maci goremedim adamin anlattigindan da pek bisey anlamadim ama sanirim iyi oynadik ama kimin iyi oynadigi hakkinda bi yorum yapamiycam adam at yarisi gibi okan hakan sergen hakan okan emre diye isim saymak disinda hic bisey yapmadi uyuz oldum uyuz... Tekrar soyluyorum allah trtnin belasini versin bi netten yayin yapmayi bile beceremiyen ulusal televizyon mu olur yerim ben onun ulusalligini..[hline]Playing the king in my kingdom!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moncain Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 E Dünya 3. sü olupta hala tecrübesizlik demek bence akla yatkın bi fikir değil.[hline] Don't panic No fırfır This is Turkish Technology Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castigater Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 said: Gilean, 11 October 2003 22:20 tarihinde demiş ki: değilmiyiz?belki değilizdir ama oynadığımız futbol iyidi..dünya üçüncüsüyüz..tek eksiğimiz biraz tecrübe..bence 1.sınıf olmamıza çok az kaldı.. abi bırak ne tecrübe eksikliği. hakan 80 den fazla milli oldu bülent 84, tugay 80 alpay da bunlar kdar var ne tecrübesi yapma allah aşkına [Bu mesaj Castigater tarafından 11 October 2003 22:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 alpaya beckham ın pozisyonu sorası kıl oldum .. ne işin var gidip bağırıyon beckham da iyi yaptı kafasını ona doru kaldırdı haklı yane yalnız adamın penaltıyı atarken düşmesi öle böle deil highlight lara geçecek cinsten eauha[hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moncain Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 said: jankis, 11 October 2003 22:23 tarihinde demiş ki: alpaya beckham ın pozisyonu sorası kıl oldum .. ne işin var gidip bağırıyon beckham da iyi yaptı kafasını ona doru kaldırdı haklı yane yalnız adamın penaltıyı atarken düşmesi öle böle deil highlight lara geçecek cinsten eauha[hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson) Kafa attı demek daha doğru olur :)[hline] Don't panic No fırfır This is Turkish Technology Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castigater Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 said: Nukem_Verite, 11 October 2003 22:24 tarihinde demiş ki: 1-2 pas hatası dışında başka HİÇBİŞEYİNİ görmedik Tugay'ın sorun orda adam yok gibiydi sahada Hakan Şükür başlasın tamamda o kadar dayanmanın sabrı ne yorulmuş topa vuramıyan adama[hline]%100 Beşiktaşlı(Zenci işte) BabacumMostors, 23 September 2003 23:14 tarihinde demiş ki: sıkma canını okşa patlıcanını tugay a oyle deme ama penaltı yaptırmasa o kadar çok gülemezdim beckham a :p :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 " ama iyi yükseliyo kafa atarken en büyük silahımız ve güzel toplar indiriyo yeri geldiğinde " ya bugn naaptı acaba hakan kaç kafa topu aldı sence? her topu terry aldı.tbi suç onda değil sen ing. e karşı havadn oynarsan olucaa bu...[hline]# yaş anketi # Im in your mind, need some help, find this mind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Bu maçı sabaha kadar oynasaydık gene dol atamzdık. Maçı başka bir şekilde özetleyemem herhalde. Milli takımımız hala 2. sınıf takım olduğunu kanıtladı. Tamam dünya 3. sü olabiliriz ama orada 3. olurken iki defa brezilyaya yenildik ve bir tane avrupa takımıyla maç yapmadık. Takımımız bireysel olarak çok iyi oyunculardan kuırulu ama yok biz türkler hayatta adam olamayız. Bir maç göümüzde bu kadar büyütülür mü? Bir eleme maçı ve ingiltereyle evinde oynuyorsun. Rahat olman gerekirken heyecadan amatör futbolcuların dahi yapmıyacağı hataları yapıyorsun. Bence gol yemediğimize şükretmeliyiz yoksa yenilirdik. Takımda kimin girip çıktığı önemli değil. Takım halinde hücum+takım halinde savunma yapılmazsa bu maçı alamazsın. Artık kafa yapımızı değiştirmemiz lazım. Dünya 3. lafı da sakız gibi ağzımıza dolanıyor. Daha 3. nün vukuatını göremedik ama...[hline]NO PAIN NO GAIN icq:108382340 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castigater Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 ingiltere karşıaında zaten kafa topuna güvenerek atak planı yapmak çok büyük bir hata. adamların en buyuk silahı hava topları ve uzun toplar yani ingilizlere karşı hava toplarıyla avantaj sağlayabileceğini nasıl düşünebilir şenol güneş hiç anlam veremiyorum. hakan ın yerine ilhan ı okan ın yerine yıldıray ı almalıydı bence ama neyse artık eleme maçından sonra çgideriz heralde portekiz e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 hava topu konusunda haklısınız evet .. şenolun bu maçtaki en büyük hatası da oydu heralde hatta daha maçın başında rüştüye her seferinde ileri at topları demiş .. ilk 10 dakika autları hakana indirmeye çalışmamızla geçti ve her biri bize ingiltere atağı olarak geri döndü[hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Şenol Güneş, başlı başına bir faktör ya. Adam orta sahayı boşalttı forvet alacam diye. Mantık yok abi. Orta sahada adam olmazsa, forvete kim top taşıyacak? Tuncay gireceği zaman havalara uçtum, şaban çıkcak hücümda koşan adamımız olacak diye. Adam gitti sergeni çıkardı... Sonra gitti ilhanı sokup okanı aldı. Okan kötü oynuyodu, ama yine de orta sahadan hücuma top çıkarıyordu... Kim top taşıyacak ya? Facia herif..[hline]Profocio Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moncain Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Hala 2.sınıf takım diyorlar ya.Ne bi İngiltereyle berabere kaldık diyemi 2. sınıf takıma düştük.E siz hiç takım tutmayın o zaman.[hline] Don't panic No fırfır This is Turkish Technology Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castigater Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 said: jankis, 11 October 2003 22:38 tarihinde demiş ki: hava topu konusunda haklısınız evet .. şenolun bu maçtaki en büyük hatası da oydu heralde hatta daha maçın başında rüştüye her seferinde ileri at topları demiş .. ilk 10 dakika autları hakana indirmeye çalışmamızla geçti ve her biri bize ingiltere atağı olarak geri döndü[hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson) kornerlerimizde tam bir rezaletti bi ara maç beckham sergen arasında oynandı. aynı yere 2 kere üst üste top atılırmı ya karşındaki adam beckham. 3. vuruşuda aynı yere yaptıda bu sefer başka oyuncu müdahele etti allahtan yoksa gene beckham sergen korner komedisi izleyecektik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Emre,Hakan,Tugay dışında genel olarak iyi oynandı.Sergen çabuk yoruldu,maçın ilk yarının sonuna doğru alınması gerekiyordu İlhan'ın yapmadı,kaldık böyle berabere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 ilhan'ı oyuna alıcaktı da noolacaktı ki ilhana top atabilen mi var ?!? emre ve sergen'den iyi yararlanabilseydi biz defansı çözer maçı da gayet rahat alabilirdik pff ..[hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larva Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Şenol güneş in yerine lucescuyu getirelim hem milli takım kurtulur hem de galatasaray şampiyon olur:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 eauhaeueau vallahi luce fikri benim maç sırasında aklıma geldi ..[hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 1) penaltı doğru karar 2) alpay tam bir mal ne gidip bağırıyon 3) beckham kafa atmadı alpaya, atar gibi yaptı 4) rüştü katil oluyordu 5) iyi oynamadık, pozisyonumuz yoktu 6) sergen'i almakta geç kaldı bence şenol güneş 7) adamlar çok çok iyi savunma yapıp müthiş kontra atağa çıktılar ve pozisyon da buldular 8) hollanda falan çıkıcak karşımıza baraj maçında elimize alıcaz falan, ona üzülüyom bu maça değil. zaten biliyodum bu maçı alamayacağımızı[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 türkiye milli takımına "çıkın sahaya, kafanıza göre oynayın" deseniz ancak böyle oynayabilirdi. turgay şeren teknik direktör olsam daha güzel yönetirdi takımı.yeter be, şu haluk ulusoy gitsede şenol güneş'ide defetsek milli takımın başından.karadenizlik davasına en parlak döneminde milli takım heba olacak.yazık.[hline]Mazhar Alanson-Cem Yılmaz: Bir zamanlar fırtınalar estirirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 bu arada milli takım başına ersun yanal gelmeli.[hline]Mazhar Alanson-Cem Yılmaz: Bir zamanlar fırtınalar estirirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar