PassivE_KesH Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 doa doğruda sanmıyorum cevap o olsun. okuyunca anlıyorum formülüde ben yazamıyorum öyle bir problemim var =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 O formülde de |AB|'yi bilmek lazım (doğru parçası uzunluu yani), eğer verilmemişse bulmak için de bize lazım olan şey yine açı. Böyle bi soruyu açı kullanmadan trigonometriyle çözmek diye bi şey yok; çünkü açısız trigonometri olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 pardon yanlış oldu =) [ Mesaj 02 Ağustos 2007, Perşembe - 20:44 tarihinde, PassivE_KesH tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 evet ordaki AB içinde açı lazım. Ama arkadaş gemiler arası uzaklık yay falan diyince. Dedim belki hocanın istediği böyle birşeydir. Gerçi ordada arccos un hesaplanması durum var ama hocasına sorsun yinede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrounos Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 sor hocana, oss standartlarinda mi bu soru diye evet derse, cikar cebinden sicimi, cetveli. koy yayin ustune olc uzakligini. Sonra verirsin cevabini Hocam inch, feet, cm olarak buyrun alin diye eheaueh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
babayigit Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 a -------- b Evet A ve B arası kaç cm arkadaşlar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Ne güzel lan, unutmuşum matematik ile ilgili her şeyi, birden kendimi arınmış hissettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Topic sahibi arkadaş hocana sorunca yazar mısın buraya? Merakla bekliyoz cevabı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Pazartesi sorucam tamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Kosinüs teoremi ile çözülüyor sanırım bu tür sorular bizim de bir kere dersane sınavında bu tür bir soru gelmişti ama bir fener belli bir uzunluktaki bölgeyi aydınlatıyordu,üçgen falan çizip kosinüs teoremiyle açıyı buluyordun ama burada uzunlukta vermemişsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 eratosthenesin eski yunanda dünyanın çevresini ölçmek için kullandığı yöntem bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 abav. eski yunanda dünyanın yuvarlak olduğu biliniyormuydu? galileo gel lan buraya allahsız [ Mesaj 10 Ağustos 2007, Cuma - 14:18 tarihinde, ginaly tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar