Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

balkona yuva yapan güvercin

ivy

Öne çıkan mesajlar

dün bi baktık bizim balkonda çöp kutusunun yanında bi güvercin yumurtası
ne ara girmişler balkonumuza ne ara iş pişirmişler ne ara doğurmuş anlamadık
ama öylece soğuk betonda bi yumurtadan yavru doğar mı? ya da bu güvercin hanfendi bilmiyor mu ki biz zırt pırt balkona giren bi aileyiz (balkonumuz erzak deposu gibin buzdolabı neyim hepsi orda)
ayrıca balkonumuz kapalı ve bizim apartmanda çok nadir kapalı balkon var yani güvercin hanfendi işini daha da zorlaştırmış durumda
annem aldı bu yumurtayı pamukların içine sarıp kutuya koydu ve 2 gündür de bi güvercin sürekli bizim balkonda bekliyor ama yumurtanın üstünde değil
açıyoruz balkonu hemen açık cama doğru gidiyor uçmaya hazır bizi izliyor
naapsak bilemedik kaç gün beklemesi lazım acaba yumurtanın? artık ne çöp atmaya girebiliyorz balkona ne de buzdolabına ne de meyve almaya soda almaya...
Sosyal ağlarda paylaş

zamanında bizim pencerenin köşesine yumurtlamıştı, araştırınca kesinlikle dokunmamaız hatta bakmamaız gerektiği söylenmişti. iyilik olsun diye yumurtaların koşullarını iyileştirmeye çalışınca hayvan deliriyor yavrularıma birşeyler yaptılar diye yumurtaları aşağıya atıyormuş

mümkün olduğunca kendi haline bırakın ama sürekli çıktığınız balkonsa pek mümkün değil tabi
Sosyal ağlarda paylaş

7 sene önce aynisi olmustu, güvercin gelip gelip bakiyordu.
insan kokusu sindigi ve yimirtayi bi daha istemedikleri dogru.
hi soora biz de bamuklarin arasina koyduyduk, ben her saniye gidip mincikladigim icin..................
......
..
*yutkunur*
ühü... evet KIRILDI........... :/
ben yapmadim, zaten kirilcagi varmis:/

elmyra gibi hissederim o günden beri.
ölen civcivlerimin haddi hesabi yok...
panco, gruco, haydar,gomes... hepsini sevmistim.

[ Mesaj 02 Ağustos 2007, Perşembe - 00:21 tarihinde, vaniLLe tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...