ivy Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 dün bi baktık bizim balkonda çöp kutusunun yanında bi güvercin yumurtası ne ara girmişler balkonumuza ne ara iş pişirmişler ne ara doğurmuş anlamadık ama öylece soğuk betonda bi yumurtadan yavru doğar mı? ya da bu güvercin hanfendi bilmiyor mu ki biz zırt pırt balkona giren bi aileyiz (balkonumuz erzak deposu gibin buzdolabı neyim hepsi orda) ayrıca balkonumuz kapalı ve bizim apartmanda çok nadir kapalı balkon var yani güvercin hanfendi işini daha da zorlaştırmış durumda annem aldı bu yumurtayı pamukların içine sarıp kutuya koydu ve 2 gündür de bi güvercin sürekli bizim balkonda bekliyor ama yumurtanın üstünde değil açıyoruz balkonu hemen açık cama doğru gidiyor uçmaya hazır bizi izliyor naapsak bilemedik kaç gün beklemesi lazım acaba yumurtanın? artık ne çöp atmaya girebiliyorz balkona ne de buzdolabına ne de meyve almaya soda almaya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 zamanında bizim pencerenin köşesine yumurtlamıştı, araştırınca kesinlikle dokunmamaız hatta bakmamaız gerektiği söylenmişti. iyilik olsun diye yumurtaların koşullarını iyileştirmeye çalışınca hayvan deliriyor yavrularıma birşeyler yaptılar diye yumurtaları aşağıya atıyormuş mümkün olduğunca kendi haline bırakın ama sürekli çıktığınız balkonsa pek mümkün değil tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 yumurtanın üzerinde insan kokusunu alırsa, kırabilir yumurtayı. eskiden beslediğim muhabbet kuşundan biliyorum. aynı çalışıyorsa öyle olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 hayvanında fantazisi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 güvercin insan eli değen yavrusuna bakmazmış diye bi laf var, ne kadar doğru bilemiyorum :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 panjur aralarında her sene bunlar bizim eve gelir yuvalarını yapar,yavruları olur,giderler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 heyvanın bir bildiği vardır muhakkak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 bit yapar sonra bunlar, sarar butun evi o bitler. ilaclatip giremezsin eve iki gun. en azindan bize oyle oldu, o zamandan beri annem delice yontemlerle guvercinleri engellemeye calisiyor. panjurlarin arasina ip gerilmis, iplere torba baglanmis bir ev gorurseniz o bizim ki:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 eneeem dokunduk yumurtaya kutuya koyduk yani ama annesi gitmiyor bekliyor hala benim o balkona gidip özgürca soda alabilmem lazım ve o güvercinin de özgürce yavrusunu büyütebilmesi lazım ahh ahh annelik zor anacım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 tabi iş senin özgürcana soda almana kaldıysa annelik burada zor tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 ben sniperla kovalıyorum valla güvercinleri uuuuğhkk uğğğhkk diye çekilmiyorlar sabahları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 ben bulgur veriyorum baya kalabalıklaştık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Son 1 ayda 6 yumurta biriktirdim, 10'a ulaşınca mis gibi bir omlet yapacağım :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 ne elliyorsunuz kardeşim hayvanın yumurtasını :p annen tanımadığın insanlara seni sevmelerine izin veriyor muydu sen küçükkene hı ? :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 balkona yuva yapan güvercini teneşir paklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 lem soğuk betona çöp kutusunun yanına pırtlatmış yumurtasını yazık günah valla böbreklerini üşütürdü kuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 YOK YOK BİŞİ OLMAZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 dokunmayın yumurtaya gelmez geri :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 said: Son 1 ayda 6 yumurta biriktirdim, 10'a ulaşınca mis gibi bir omlet yapacağım :p lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 dokunmayalım da açım ben balkona çıkıp buzdolabına ulaşmam lazım hem soda içme saatim geldi of offf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 offf =((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 bekle doğursun yavruları yazık =I Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 zor zağten öyle doğal koşullara fln koymadıysa yumurtayı bide de olduydu balkonda geniş saksıların bi tanesine yumurtlamış bi kaç hafta hiç hareket etmeden durdu öyle besledik mesledik su verdik sonra baktı yavru mavru çıkmıo gitti direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 7 sene önce aynisi olmustu, güvercin gelip gelip bakiyordu. insan kokusu sindigi ve yimirtayi bi daha istemedikleri dogru. hi soora biz de bamuklarin arasina koyduyduk, ben her saniye gidip mincikladigim icin.................. ...... .. *yutkunur* ühü... evet KIRILDI........... :/ ben yapmadim, zaten kirilcagi varmis:/ elmyra gibi hissederim o günden beri. ölen civcivlerimin haddi hesabi yok... panco, gruco, haydar,gomes... hepsini sevmistim. [ Mesaj 02 Ağustos 2007, Perşembe - 00:21 tarihinde, vaniLLe tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 ellemicektin hiç. o yuva gibi şeyi senin ve kuşun rahatsız olmıcağı biyere koy dışarda. güvercin gelip kendi çağresine bakar. en iyisini kendi bilir o :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar