obl Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 aradım aradım bulamadım. Belkide izlediğim en iyi youtube videosu... özellikle 1.03 den sonraki kel abinin kendine güveni beni bitirdi... http://www.youtube.com/watch?v=Wnjb8Hx76u8&mode=related&search= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 49. saniyedeki adama koptum ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 zenci adam mükemmeldi ahhaahh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 mükemmel! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 off, jimi hendrix tipli adam hayatimdan bikac yili goturdu gulme krizi gecirdigim icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 lmao süper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucretia85 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 ahah zenci süper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 haha bu jmi hendrix abiyi gecen senelered gormustum ya biyerlerde :) şimdi komple versiyonu cikmiş digerleriyle birlikte. bomba adam. http://www.youtube.com/watch?v=FrYlNNy929Y&mode=related&search= buda ilginc bişi [ Mesaj 01 Ağustos 2007, Çarşamba - 20:24 tarihinde, GEd tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 gerçek mi bu tipler ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Ged in verdiği linkteki eleman tapılası hakketen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 ahahaha zenciye koptum ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 olsun elma düştü ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 AFROOOOO HAAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 yere kafa atma hareketi filmde çok önemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Çoğunu izlememiştim, o Afrolu zenci amcamı defalarca izlemiştim, yine en çok ona güldüm. Nasıl bir azimdir o, beyin travması geçirirken bile mınçıka sallıyor adam. Ninjalık kutsal bir müesseseymiş, onu anladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 zenci baya güzel de ondan 2 önce bi adamda boşa tekme sallıyo oda baya güldürdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 http://forum.paticik.com/konu.php?id=182363 elma olayı favorimdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 o mınçıkalarla geriye takla atmayı deneyen kişi afroninja! oldukça eski bir videodur ilk ebaumsworld'de izlemişim ama şimdi bile ne zaman görsem sandalye kazan ben kepçe ikimizde kopuyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 şu da süper bi dövüş filmi: http://www.youtube.com/watch?v=lPNhqOT2G_k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 En baba kung fu scene bence bu : http://www.youtube.com/watch?v=DP7gMt7SqYQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 ahaha döner tekme atmaya çalışan adam süper dsuhdsaf bonus amcayı görmüştük seneler önce youtube yokken :p ebuamsworld te mi ne vardı. oha ged'in verdiği linkteki amcam süper, drunken misali :D [ Mesaj 27 Ağustos 2007, Pazartesi - 12:05 tarihinde, kingpin tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 i hope you like pain diye giren amcanın bacak o kadar mı kalkıyor havaya lol. merdiven çıkarken zorlanıyodur lan o. zencinin kafası güzel zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar