Tyrael Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Bu kanal nedir yeni mi çıktı?Akşam BJK nin maçını nerden nasıl seyredicez? Digiturk'te var mıdır bu kanal?
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 d-smart dijiturk gibi bir platform
cemad Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 yok digiturkte d-smart başka bir paket işte 150milyona mı ne kuruluo reciever + uydu ve ne yazık ki pek yer yok bunu alan ticari. kahveye filan gideyim diyorum da rastgele dolascak mıyım heryeri :( acaba internetten izlenme şansı var mıdır? lig tvyi izliyordu millet internetten olmadı radyoya dönücez, en iyisi istanbula tasınmak :)
Tyrael Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Haydaa bu nereden çıktı şimdi pff.. Arıyorum şu an varmı etrafımda seyrettiren bir yer acaba.. Ya bu Türkiye Kupası'ydı Avrupa Kupası maçlarını neden her platformdan seyredilebilen kanala vermezler.. Geçerse ön elemeyi yine Star yayınlayacak değil mi maçları?
cemad Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 evet cl maçları starda, lig ve fortis ligtvde cl önelemeleri ve uefadaki bütün maçlar d-smartta
riglous Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 BJK tv maclari sifreli yayinlayacam diyince, digiturk dedi ki, biz sifre koymuyoruz, siz nasi koyarsiniz. bunun uzerine ayrilip d-smart'a gectiler. (kulaktan dolma bilgiler) d-smart, dogan holding'in baslattigi guzel bir sey ki, her ay odeme olmayacagi icin bircok yer alacaktir. Ancak receiver'lari tukenmis durumda; bu nedenle kahvelerde bulunmuyor henuz. Bi iki aya kalmaz o da yayilir.
Tyrael Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Hay allahım ya.. Üyeliğiniz 10 dakkaya açılır diyor fakat uydu da lazım diyor. Kurulmaz ki 10 dakkaya uydu zaten receiver da tükenmiş madem.. Arkadaşlardan birinin evini taciz edicez demekki pff.
Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 istanbul da fenerbahçe'de izlenebilir dsmart eve almaya fırst olmadı daha.orda izliyorum.gerçi izliyorum da denmez arada bi kafayı çeviriyorum
zamo Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Dsmart şu an aylık ücret almıyor ama yaygınlaşınca çatır çatır alır.
Mumu Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 d-smart'ın kısa vadede digiturk'e karşı en ufak şansı yok. amatör gibi görünen bir platformun, ağustos ayında hd yayına başlayacak bir futbol kanalı olan ve yavaş yavaş hd yayına tamamiyle geçmek üzere olan bir platforma karşı hiç şansı yok kusura bakmasınlar da.
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Ligi alan yücelir arkadaşlar.Eğer Aydın Doğan bir şekilde ligi alırsa görürsünüz D-Smart ne oluyor. Çok salakça buluyorum büyük külüplerin yaptıklarını.2-3 fazla transfer yapmak için yayın haklarını,kanallarını gidip Aydın Doğan'a satıyorlar,olan taraftara oluyor...
Mumu Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 lig tv'de yayın hakları 2010 a kadar. 2010 a kadar da d-smart ayakta kalmanın yolunu bulması lazım. kusura bakmasınlar da ben bi kaç dandirik film izlemek için 300 milyon verip de receiver falan alamam.
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 orası öyle ama şimdi yeni bir söylenti daha dolaşmaya başladı,futbol bölümünde yazmıştım bunu gerçi. Eğer BJK ve FB gruplara kalırlarsa takımlardan birinin maçlarını D-Smart yayınlayacakmış. Benim bildiğim CL ve UEFA maçlarına şifreli yayın yasak.Bunu yapabilirlerse asıl daha kötü olacak... Kitle göz önüne alındığında d-Smart'ın FB'nin maçlarını alması da büyük ihtimal.
Redogski Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 @mumu:digiturk hd yayına ne zaman geçicekmiş? bi bilgin var mı?
zamo Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 İstiyorsan ben cevaplıyım.. HD için decoderin değişmesi gerekiyor.Digitürkü arayıp HD ye geçmek istediğini belirtmen gerekiyor önce.Bir tür pre-order.Ağustos ortalarına doğru dağıtacaklarmış yeni decoderları.Şu an sadece Lig Tv HD'ye geçiyor.Diğer kanallar da yavaş yavaş geçicekmiş. Decoder için ek ücret gerekiyor ayrıca. [ Mesaj 02 Ağustos 2007, Perşembe - 18:17 tarihinde, zamo tarafından güncellenmiştir ]
Redogski Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 hmm anladım ek ücret ne kadar acaba?
Redogski Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 digiturk forumu varmış ordan baktım ben. akşam bi pre order yapmak lazım:P
Mumu Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 redog yanıtlamışlar seni =P darkrider, cl maçlarının yayınını şifrelemek yasak diye biliyorum ben de. d-smart öyle bişey yapamaz. zaten öyle birşey olursa biz ölelim toptan.
MrLevie Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 d-smart hdtv yayını yapıyor diye biliyorum.
Öne çıkan mesajlar