nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Manchester'ın scoutu var sezon sonunda bırakıyor sanırım alabiliyorsunuz. Ed Van Stijn olmalı. Hollanda iyi bilir, çok iyi scouttur. TR'ye getirdim kaç kere adamı gelebilir yani para verirseniz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 sen şu oyunun en iyi scoutlarını yazsana tek tek hepsini alayım real madride. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 İsim olarak hatırlamıyorum ki abi searchten staffa gir scout arat özelliklerini mininmum 18 yap işte potential ve current ability hedelerini. Mis gibi scoutlar çıkıyo. Sonra nasıl knowledge lazımsa ona göre seç al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Juve oyunumu save sırasında elektrik gitmesi ve backupın çok geride kalması sonucu içim sıkılarak bıraktım. Fazla uğraşmak istemediğimden şöyle zengin ama kadrosu az kafama göre çekip çevirebileceğim bir takım seçeyim dedim Manchester City seçtim. Light bi oyun olur heralde. 100 milyon dolar transfer parası verdiler sağolsunlar Van Der Vaart, Felipe, Nihat Kahveci, Matias Fernandez dörtlüsünü kattım kadroya. Daniel Alvese tüm paramı teklif etsem de kabul etmediler. Ama ligde iyi değilim. Bakalım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 bu oyunun 2020lere geldiğinde hiç bir futbolcuyu tanıyamamaktan ileri gelen can sıkıntısını aşması için bişeyler yapması lazım. ne yapılır bilemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 werder bremenle transfer windowun kapanmasına 1haftadan az varken bir - iki tane transfer yapmıştım ama takımı daha önce lige register ettiğimden şimdi yeni gelenleri oynatamıyorum nasıl halletcez bu işi transfer window kapanınca falan tekrar hak veriyo muydu unuttum ve panikledim bi el atın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Almanya liginde oynamadım CM 03-04'ten beri ama normalde devre arasına kadar beklemen gerekiyor ligde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 kurudum kaldım ozaman desene :D farfan alex silva falan dışarda kaldı :D edik : oh be transfer windows kapanırken tekrar register ettiriyomuş dötüm attı arkadaş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Mumu said: bu oyunun 2020lere geldiğinde hiç bir futbolcuyu tanıyamamaktan ileri gelen can sıkıntısını aşması için bişeyler yapması lazım. ne yapılır bilemem. fm genie scout var aslinda ama oyunculari kendin bulup cikarmak cok daha zevkli. hile yapiyo gibi hissediyo insan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 ispanya, ingiltere ve italya liglerini açtım alt ligleriyle beraber, işsiz başladım. bi tek nijerya kabul etti başvurumu lol. koskoca milli takım alıyo bilinmedik teknik direktörü, reactivo almıyo :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 aynı şeyi ben de yaptım recreativo aldı beni. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Rewendor said: Juve oyunumu save sırasında elektrik gitmesi ve backupın çok geride kalması sonucu içim sıkılarak bıraktım. Fazla uğraşmak istemediğimden şöyle zengin ama kadrosu az kafama göre çekip çevirebileceğim bir takım seçeyim dedim Manchester City seçtim. Light bi oyun olur heralde. 100 milyon dolar transfer parası verdiler sağolsunlar Van Der Vaart, Felipe, Nihat Kahveci, Matias Fernandez dörtlüsünü kattım kadroya. Daniel Alvese tüm paramı teklif etsem de kabul etmediler. Ama ligde iyi değilim. Bakalım... ben ilk sezon sonunda zeytinburnundayken ordan teklif gelmesi üzerine city e gitmiştim. evet takımda para var ama o başkanın .... adam her teklifi bana sormadan kabul etti. ben öyle başkanın yani. ben takıma geldiğimde küme düşmüş olduğundan 1. ligde oynadım. 30 puan filan fark attım. takım corlukayı felipeyi bide o wonderkid ingiliz defansını bana sormadan sattı. primier de ise 3 sene üst üste 2. oldum. hepsinde son 3 maça lider girmeme rağmen kaybettim. üzüldüm :( Lulihna 19 yaşında yılın oyuncusu seçildi. Saivet i öneririm size. Sakho yu öneririm. inanılmaz tipler fransızlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Saivet'i Servet diye okuyup dumur yaşamak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 mamadou sakho cidden acaip bir defans. gs ye kaptım bosman ile.yanına hızlı bir dc buldun mu çok sağlam oluyor defans. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Yok ya ben onlara ısınamadım bir türlü. Veloso diye bi adamı almaya çalışıyorum ama aylardır vermiyo kulübü, tam kulübünü ikna ettim eleman yılda 9 milyon euro istedi 3-4 teklif etsem reddediyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 fede said: aynı şeyi ben de yaptım recreativo aldı beni. :D Ben ismini reactivo diye yazdım ona kızdılar galiba ehah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 zenit'in ukraynalı dm si var. kaptanı hatta. Tümçuk. o da iyidir. üstüne ponzio var arjantinli o da fena değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 EagleEye said: fede said: aynı şeyi ben de yaptım recreativo aldı beni. :D Ben ismini reactivo diye yazdım ona kızdılar galiba ehah Haha aynısını yapıyodum hatta isminin recreativo olduğunu yeni farkettim reactivo diyip geçiyodum hep :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 breno var dc çok ucuza alıp 2-3 sezon sonra ortalığı duman etmesini izleyebilirsiniz. kendi keşfim tamamen. zaten şu oyundaki wonderkidlerin hiç birine internetten bakmadım bu sezon ondan herhalde daha uzun süredir oynuyorum oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 kendi keşfim dediğin adam bayern munih te oynuyor yeni patchte de orda zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 breno mu bayern münihte? imkanı yok. 8.0.2 ile oynuyorum breno münihte falan değil ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 yok yok değil ben de alacaktım onu recreativoya gelmedi. valenciaya gitti dünyanın en iyi defansı seçildi defalerca. takımını hatırlaymadım şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 kesinlikle brezilyada oynadığından eminim ben. son patchle geçmişse bilemiyorum ama yok arkadaş ben son patch ile başladım allah allah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Mumu said: breno mu bayern münihte? imkanı yok. 8.0.2 ile oynuyorum breno münihte falan değil ki? ben de 8.0.2 ile oynuyorum mühichte ayrıca statları eski patchlerdeki kadar iyi değil onun yerine miranda-felipe-alex silva var gayet iddalı hatta 3ünü de aldım werder bremene :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 doğru ben 8.0.2 ile oynamıyorum. yani oynadığım oyun 2 adet ve sürekli oynadığım oyunda eski başladığımdı. haliyle münihte değildi breno. şimdi olabilir yalancı durumuna düşmeyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar