nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Noobsun. Off 2009 çıksın ya sıkıldım 2008'den :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 çıkmasın önümüzdeki yaza kadar:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 bu oyun bana kafayı yedirtecek artık. yeter yahu her türlü takımda oynadım,ama başarı gelmiyo bi türlü. hayır kötü de oynamıyorum,gol atamıyo kim olursa olsun sanki kazma adamlar.gol atabilmem için resmen bi maçta 20 şut çekmem gerekiyor bazen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 ya kulüp yönetirken milli tkaım yönetemiyor muyuz biz? birisi bi açıklık getirsin aynı anda yönetiliyordu hem milli takım hem kulüp ne saçma iş yapmışlar eğer kaldırdılarsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 yönetiliyor gayette. ben hem uruguay hem sankt pauliyi yönetiyorum şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Lancelion said: leeds oynarken, bi tane ingiliz serbest başlayan forvet var, onu almanı tavsiye ederim. ADINI NASIL UNUTTUM OF. malcolm christie geç oldu, güç olmadı sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Lancelion said: yönetiliyor gayette. ben hem uruguay hem sankt pauliyi yönetiyorum şu an. milli tkaım yöneteiblmek için oyun açarken başka bişey seçmek falan gerekmiyor dimi yani normal oyuna başlayınca yönetilebiliyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 tamam italyadan teklif geldi pes ya bu mesajın üzerine. yalnız bu maçları izleme olayı biraz bayık olmuş banane ki girer bakarım puanına gerekirse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 istersen izlemeye biliyorsun ama ben maç seçip maç günü tatile cıkıyorum. Neden böyle birşey yapıyorum çünkü bu oyunun bazı kıllıkları var. Mesela her maç sonunda mutlaka melek olman gerekiyor. Sana soruyorlarya su dakikada haksız penaltı kazandınız ne diyorsunuz fln gibi şeyler . onlara olumsuz cevap verdinmi Tepetaklak oluyor takımın çok denedim. En iyisi bu tür şeyler futbolda olur diycen yada haklısın kardeşim diyip geçiçen. (Ulan ben nerden biliyim penaltımı değilmi 2d maç izleme motorundan.) Sadece offside a dogru yorum yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 ilk sezon gsla basladim, sezon sonunda uefa ceyrek finalde anderlecht e elendim. 08/09 icin man utddan teklif geldi ordayim simdi. gecen sezon 9. bitirmisler ligi, premier harici cok bos geciyo sezon ve her oyuncuya teklifler geliyo :) "vermiyorum lem" demekten icim disima cikti. vanden borre ve akinfeev i kattim kadroya ve simdilik iyi gidiyoruz, seneye hedef sampiyonlar ligini almak. aklima geldikce update ederim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Naaptın abi sen reputation'ı international footballer falan mı yaptın? Automatic yaparsan çeyrek finalde Anderlecht'e eleneni almazlar yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 sifir transferle geldim oraya kadar yalniz :) 2m $i coachlara harcamistim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Yok aynı şeyi ben de yaptım ondan diyorum :D Eğer reputationı automatic yaarsan zor. Gerçi 9. olmuşlarsa evet olabilir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 reputation international footballer olsa bile ilk sezonda transfer teklifi almak imkansız. beşiktaş ile 2 sezonda 0 editle iki kez şampiyon olup ikinci senemde uefa yarı finaline çıktım münih eledi. o sırada bir sürü büyük takım kaka durumdaydı ama teklif falan alamadım yani. imkansız diyorum bakın hakikaten edit yoksa ilk sezondan sonra man utd falan imkansız kendinizi kandırmayın haheaeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Yok ben bi kere international yapmıştım GS'yi şampiyon yapmıştım sezon sonunda Madrid'den teklif gelmişti. CL'de de çeyrek finalde elenmiştim işte. Şaşırdım gelince ama oluyo öyle hayvani reple başlayınca :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 international footballer bile yapsanız world reputationunuz 5000 küsurlarda başlıyor abi o rep le de imkansız gibime geliyor benim ondan dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Yok abi continental oluyor reputation gayet alıyolar işte :) Zaten o oyunu direk kapattım saçma geldi bi daha hep automatic açtım. Bi kere sunday league player olarak açmıştım League Two'da MK Dons'la. Repsizdim direk dsfs :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 +rep o zaman kdsjfks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 edit falan yok, 0.2 patch i yapili bide belki etkisi vardir. ilk sezon sonunda bana da ilk kez teklif geldi, man utddan barcaya gecersem efsane olcak ehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Manchester city le başladım ve şu anda inanılmaz bi kadroya doğru ilerliyorum yakında sizinle paylaşırım ama bir ortasaha hattım var ki dostlar başına zaten şu anda 9 da 9 galibiyet ile gidiyorum var mı başka city ile oynayan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Peeeh kasanda 200 milyon ytl ile başlıyosun noob işi (:P) Ben Midlesbrough'da iki senede kurduğum kadroyla harikalar yaratmıştım. Örnek gerekirse: Nakamura, Diego, Wagner Love, Daniel Alves, Fabricio Coloccini Bikaç çılgın adam daha vardı, özellikle forvete kral bi adam daha almıştım da unuttum. Ligde ilk sezon averajla 6. ikinci sezon averajla 2. olmuştum. 1. Arsenal'di averajım tutmadı alamadım ligi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turuncan Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 ben de 4 sene sonunda; fenerle 2 kupa 2 lig sampiyonlugum vardı bi uefa yarı finali 2 kere cl 2.turu gördüm Milan düz teklif yaptı gittim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 benim en buyuk basarim Aldershot'u premierlige cikarip orada 2 sene mucadele edebilmemdi :P bidaha tekrarlayamadim basariyi hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Daniel Alves'i nasıl alıyosunuz yahu, ben Juventus'la 2 senedir peşindeyim adamın alamıyorum 70 milyon dolar bile teklif ettim. Euro2008'den sora gaza gelip aylar sora başladım ben de zaten oyuna tekrar, juve seçtim ilk sezonu ucu ucuna 2. bitirdim Milan'la yarışarak, 1. zaten bize 15 puan fark atmış interdi. Kadroya Van Der Vaart ve Felipe (Udinese'li)yi katmıştım ilk sezon bu sezon da bütçemin tamamını harcayarak ribery'i getirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 nileppezdel said: Peeeh kasanda 200 milyon ytl ile başlıyosun noob işi (:P) Ben Midlesbrough'da iki senede kurduğum kadroyla harikalar yaratmıştım. Örnek gerekirse: Nakamura, Diego, Wagner Love, Daniel Alves, Fabricio Coloccini Bikaç çılgın adam daha vardı, özellikle forvete kral bi adam daha almıştım da unuttum. Ligde ilk sezon averajla 6. ikinci sezon averajla 2. olmuştum. 1. Arsenal'di averajım tutmadı alamadım ligi :( Daniel Alves'i en ucuz 1. sezon alabilirsin oda 40 milyon dolar gibi bir paraya. Midlesbrough'da okadar para yok ki var desek bile + diğer trasnferler var :S kimi sattında aldın bu kadar adamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar