venom Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Lanc bir ara hayvan zenginleşirsen Kim Kallström'ü al.Ben dün bunu gördüm diyebilirim.Süperdanasal bir oyuncu o adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 scoutlar önemli de bazen çok saçmalıyorlar. oyundan mı benim scoutlardan mı bilmiyorum ( ki jud.curr.abi ve jud.pot.abi hepsinde 17 nin üstü, başka özelliğe gerek yok heralde scoutlarda ) özellikle kalecileri değerlendirmede çok sıkıntı çektim. uzaktan şutlarda etkili olduğu söylenen kaleci aldım, handling de iyi diyor mesela bi kaleciye, ama eleman ya içeri alıyor. ya yumrukluyo rakip forvetin önüne kafayı yedim yani. oyuna bi iki paç daha şart kesinlikle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 jukka - piotr bu iki kaleci oyun başında çok ucuz ve çok iyiler. en azından ikisi de milli takımlarının kalecisi şu an bende. hatta jukka'nın olduğu takım, turun daki tüm oyuncular çok iyi. scoutlatın bi' görürsünüz zaten. kim kallström 10m yahu, benim amc de wonderkidler oynuyor =p kim'i ikiye böler dörde katlar onlar Natha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 sene olmuş 2017. hakan şükür gs nin teknik direktörü. oynayan hiç bir oyuncu yok şuanda gerçekte. oyun başında wonderkid olanları şimdi yaşlı diye oynatmıyo takımlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 eöö, 2017 de de olmaları lazım, bi baksana. ama ucuz değillerdir o ayrı tabii =p ben de 2011 deyim şu an, bitiyo yavaş yavaş eskiler, scout altyapısını genişletiyorum iyice. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
venom Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Açıkçası hiç menejerlik oyunu oynamadığım için bilemiyorum Lancelion.Sadece FIFA ya da PES serilerinden bildiğim iyi bir oyuncu Kim Kallström,o yüzden yazdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 kim kalström cm de deliydi almayanı dövüolardı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Riga'yı alın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 kallström verimli değil. sorunlu da olsa luis jimenez amc için en iyisi. ayrıca defans için de monacolu genç şveşlen önerilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 jimenez iyi de, anton sosnin ÇOK iyi. adam wonderkid oldu iki dakkada, ucuz hem de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Oyunun buglarını söylüyorum ; AML için Aquino isimli 17 yaşındaki kardeşimiz,defans için de Sakho o da 17 sanırsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Aaritalo çok konuşuldu da bu sayfada da olsun, 300K£ bonservisle alınır en az 15K£ bonservis ücretiyle satılır sezon sonunda. Bir yandan da ratingi 7.30-7.50 arası seyreder. Bildiğin bug. Her kanatta ve forvette oynar. Uzun bir oyuncu ben forvette oynatıyorum, cros from deep diyorum kanatlara, target man olayına da to head diyorum arkasına 2 iyi AMC koyarsanız adam her topu onlara indiriyor ve asist manyağı yapıyor. Golleri de cabası :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Aaritalo 8.01 patch inde kalktı yada en azından nerf lendi :) 8.00 da oynanacak gibi değil 8.02 de stoper oyuncunun heading-jumping iyise gol kralı oluyor o da bug'lı en iyi versiyonu 8.01 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 İyi de oyun korsan olunca mecbur kalıyosun 8.00'a :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Kalmıyorsun. pm atıyım edıt: bulamadım o sitede neyse biraz araştır kesin bulursun ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 aquino denenmiştir. iyidir 4 sezondur sol kanatta harikalar yaratıyor kendisi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Loader diyosan kullanmaya kasamadım, düz crack de bulunmuyo :( Zaten öss var iki haftaya ondan sonra başlarım oynamaya tekrar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 fleck, sercan yıldırım falan var aklımda yıl 2017 hala var bunlar alın valla. meksikalılar süper vela, guardado falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heimdall Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 abi düz crack çok rahat bulunuyo ya nası bulamıyosun. biraz bakim yollarım pmle. yolladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 nileppezdel said: Loader diyosan kullanmaya kasamadım, düz crack de bulunmuyo :( Zaten öss var iki haftaya ondan sonra başlarım oynamaya tekrar :D yoo gayet gcw'de 802 var aylardan beri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 E ÖSS var işte, patch çıktığı zamanlarda pek bulunmuyordu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 yo ben direk bulmuştum sdfjsh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 ya bişey dicem de, oyun 8.0.2 patchini kurduğunuzda crack falan istemiyor ki zaten. normal takıp dvdyi ya da mount edip oynuyorsun yani. no cd istiyorsanız ille bulunuyo ama bi çoğu trojanlı loaderların. ayrıca da gerek yok yani iki dakika çıkarıp takmaya mı üşeniyosunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 ben bi soru sorayım. şimdi benim elimde bi foto var. istiyorum ki o hep background pic olarak gözüksün oyunda. belgelerim / sportsinteractive e filan baktım ama bulamadım default background fotosunu. nasıl olacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Mumu said: ya bişey dicem de, oyun 8.0.2 patchini kurduğunuzda crack falan istemiyor ki zaten. normal takıp dvdyi ya da mount edip oynuyorsun yani. no cd istiyorsanız ille bulunuyo ama bi çoğu trojanlı loaderların. ayrıca da gerek yok yani iki dakika çıkarıp takmaya mı üşeniyosunuz. Bende dvd yada image falan yok işte. İnternetten indirdim cd halini oradan setup'ını yaptım. İmage olarak değil ama cd'deki dosyaları bi klasöre atmışlardı falan garip bişey :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar