TRA_GS Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 yaw benim oyun kendi save ediyokan aniden kapadı oyunu tekrar girmeye çalışıncada can not load save game türü bi hata verio 5 yıllık emeğim var benim o takımda ne iş bu yaa ayar oldum fena Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 sil tekrar yükle oyunu. gene olmadı; en kötü farklı bir release indir ve onu yükle. bende de aynı şey oldu farklı release indirdim düzeldi ki sadece düzelen o değildi avrupa şampiyonasını lüksemburg mu ne kazanmıştı. o saçmalıklarda düzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xobalt Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 2.Lig B'den bir takım almayı düşünüyorum. Bu takıma tavsiye edeceğiniz oyuncular var mıdır ? Tabii ki bonservissiz olması lazım, zira bu lig takımlarının verdiği bütçeler 5-10 k oluyor. Ya da kiralık oyuncular olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 kendine düzgün parent club bulup onların oyuncularını alabilirsin. büyük takımların oyuncularını kiralık alabilirsin. ama 2.lig B de fazla paran da yok imaj da yok, düzgün oyuncu gelmiyor. elindekiyle üst lige çıkıp ondan sonra transfer yapmaya zorlarsan güzel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xobalt Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Lancelion said: kendine düzgün parent club bulup onların oyuncularını alabilirsin. büyük takımların oyuncularını kiralık alabilirsin. ama 2.lig B de fazla paran da yok imaj da yok, düzgün oyuncu gelmiyor. elindekiyle üst lige çıkıp ondan sonra transfer yapmaya zorlarsan güzel olur. Elimdekiyle üst lige çıkmak zor olacak. 2-3 denemem oldu alt lig takımlarıyla, daha pek anlamazdım menejerlikten ( eski oyunlarda ) 3 maçın 2 sini kaybedip, ortalarda bitirirdim ligi. Biraz tecrübe falan var tabii şimdi ama :) Bir de 2.lig B den hangi takımı tavsiye edersiniz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Bak ben İngiltere 4. liginde takım alıp 2 senede ardarda şampiyon olarak 2. lige çıkarmıştım. Başlangıçta parent club bulup adam kiralayacaksın. Ertesi sene de kiralayabiliyorsun genelde ilk seneden sonra kullanmıyolar ve hiç gelişmemiş halleri bile o lige fazla oluyor genelde. O açıdan en mantıklısı kiralamak. Benim kiraladığım adamlar oynadıkça harika olmuşlardı. adam başlarken 30kydı değeri 2 sne sonunda 2,5m olmuştu pound olarak. :D evet öyle demek istemiştim dalmışım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 2.5m demek istdin galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 karabükspor :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 off nasıl canım çekti ya. finlandiya ligi maceralarım geldi aklıma. dönem bitince bidaha yüklicem bu sefer makedonya ligine başlıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 karabük, agreed. ama parent club şart, anca öyle alırsın işine yarayabilecek oyuncuları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 8.0.1 patchte Fransa'dan Lille'i almayı deneyin. Çok genç takım. Oyuna göre ligin 11. si. Ama 26-43 milyon euro arası bütçe veriyolar, seçtiğiniz hedefe göre. Ligde çok zevkli geçiyor. Tam böyle fantezi takımı önce uefaya gitmeye çalışıp sonra almaya çalışmak falan :] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Oyun çok kolay abi, Manchester City'nin deli kadrosu var ama adamlar 13. diyolar. Sıfr beklenti oluyo, 30M£ da bütçe. Direk şampiyon yaptım yani yaklaşamadılar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 oyun kolay değil. oyuna göre bazılarının dereceleri var ama çok kolayda bi yerlerle gelebilicek takımlar var. mesela fm 2005 te 4. sezonda filan hotspur en iyi takımlardan biri oluyordu. şimdi oyunda yönetirsen çok iyi takım misal. bu oyunda da öyle bir kaç takım var. garip olan gençlerbirliği ile ilk sezonu 2. bitirmeme rağmen forvetim trabzondan teklif reddettiğim için üzüldü. büyük takım olarak görüyor ama şampiyonalr liginde oynama fırsatı bende 7. olmuş takımda değil. furtbolcuların hiç birinde vizyon yok. oyunun genelinde böyle. komik olan şampiyonlar ligine kalabilmem için Türk olan 4 defansım ve kalecimle sevilla'yı elemek... bu arada city'deki gelson fernandez baya iyidir :) ayrıca zengin takım city :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Ben de Bursa'yla ilk sene şampiyon oldum işte şimdi de CL'de 2. turda Manchester'ı evde 2-1 yendim deplasmanda 1-0 kaybettim ve elendim. Ki evdeki maçta 2-0 yenerken 90da Carrick'in frikiği adamın kıçına çarpıp kaleyegirdi :( O değil Tottenham'ı da çok rahat şampiyon yapmıştım. MK Dons'u iki sene üst üste şampiyon yaparak imkansızı başarmış ve championshipe çıkarmıştım. Oyundan istediğim zevki alamıyorum :) Patchli oynamak lazım ama orjinal değil, loader falan da anlamıyorum nasıl yapılır bilmiyorum o yüzden patchsiz oynuyorum. Kariyer yapayım diyorum ama şu ana kadar sadece GS ve Monaco'nun dikkatini çektim. E GS'ye gitmem domine etmişim neden altımda kalan takıma gideyim, Monaco desen 9. şu anda Fransa'da. Şampiyontakımımda kalırım daha iyi. İşte Newcastle ayarında bir takım olmalı ki gideyim. Öyle teklif için de 3-4 sene kalman lazım takımda bu ayarda takımda başladıysan. Ben de aynı takımda uzun sürede çok sıkılıyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 8.0.2 de ayin 14unde cikti. turkiye ligi icin 6+2 eklenmis ve anadolu kluplerinin gelirleri duzeltilmis ancak gs ve fb ekonomisi iptal durumda. her sezon 40 m dolar civari para kaybediyoruz fix bi sekilde. editorden nasi duzelticegimiz forumlarinda yaziyo :) info Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Abi forum forum aratmasan da link versen yada anlatsan? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 iste direk torrent linki var orda :) ben de oyle indirdim. turkce kaynak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 İndirmek sorun değil de fm sahte benim o sıkıntı yaratıyor bildiğim kadarıyla, ayrıca ben edtöle nasıl düzelteceğimizi sormuştum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 bilet fiyatlarini 5 pound dusurun diyo SI forumlarinda ama denemedim daha. illa bi ufak yama cikar bunun icin o yuzden ellesmedim ben. turkiye liginde oynuyosaniz simdilik yapmayin patchi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 thread linkini veriyorum, orda yaziyor, gs ve fb icin bilet fiyatlarini 5 pound indirecekmisiz. bu arada konuyu yazan oneriyi bulan kim? KIM HA KIM? Iste Gercek Kral ama sonradan ogreniyoruz ki aslinda birsey duzelmemis. hayallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 o değil de deza nick i de tanıdık geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 marvin angulo şiddetle tavsiye ediyorum sizlere. 475k civarına alabiliyorsunu. ilk sezon her maç oynatın yada baya bir oynatın ondan sonra nasıl geliştiğine bakın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Ben de orjinal halini oynayanlara Carrusca'yı tavsiye ederim. Sağda Sabri solda Arda oynatacakken Arda sakatlandı ve 4 ay Carrusca oynadı. Baya gelişti ve süper oynadı, Arda'yı sağda oynatmaya başladım o yüzden. Deli oynuyor valla. Sağ kanat için de banko Özer, deli oynuyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 nileppezdel said: Kariyer yapayım diyorum ama şu ana kadar sadece GS ve Monaco'nun dikkatini çektim. E GS'ye gitmem domine etmişim neden altımda kalan takıma gideyim, Monaco desen 9. şu anda Fransa'da. Şampiyontakımımda kalırım daha iyi. İşte Newcastle ayarında bir takım olmalı ki gideyim. Öyle teklif için de 3-4 sene kalman lazım takımda bu ayarda takımda başladıysan. Ben de aynı takımda uzun sürede çok sıkılıyorum grinning smiley Sezonda son 5 haftaya girilirken Bordeaux ve Marseille'in ilk tercihiyim sezon sonu için. Lyon ve Bayern'in de ikinci tercihindeyim. Bayern'e olmazsa Lyon'a gitmeye çalışacağım. Sonunda dikkatlerini çektim. Zaten sezon sonunda da kontratım bitiyor, haberler arttı benim geleceğimle ilgili :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Yalnız Barcelona ile de anılıyor adım. 2 maç kala şampiyonluğumu ilan ettim. Medyaya da sezon sounda gidiyorum dedim. Bakalım sonum ne olacak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar